abiabi
پسندها
0

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام خواهش میکنم عزیزم....امیدوارم موفق باشی....خوشحال شدم برات

من 50
    خواهش میکنم خواهری...منکه کاری نکردم.....موفق باشی:riz304:
    آبجی جون من فعلا برم..شبت بخیر....موفق باشی همیشه:riz304:
    نمیدونم ..معمولا 3 ماه یکبار باید باشه دیگه....انشالله که هرچی خیره برات پیش میاد..توام نگران نباش..
    اشکال نداره عزیزم..خیلی هم شانست خوبه که ارشد داری میخونی دیگه ناراحت نشو......سعی کم ولی آزمون بعدی رو شرکت کنی حتما...دیگه آزمونی نمیمونه هاااااااااااا
    آزمون بعدی ام اچ مهر هست...اما ام سی رو نمیدونم عزیزم.......چی بگم آخه؟:sadsmiley: ناراحت شدم..خوب حالا اشکال ندره یه بار دیگه بیا تهران خوب...اصلا بیا پیش خودم....:riz304:
    خدایا!

اگر همه ی عالم، روی از من برگردانند،

سخت است،

شکستگی دارد،

دلگیری دارد،

اما،

باکی نیست،

تو روی برنگردانی؟!

تو اگر دست رد به سینه ی ما بزنی

ما از دست میرویم ها!

خدایا!
    msrt shahrivaram por shode nemishe sherkat konam :((((((((...nemidoni azmon badish keye? man shodam 42 :(
    سلام آبی آسمونم.خوبی آجی من؟
    اشکال نداره عزیزم اصن نگران باش...حتما دفعه بعدی قبولی عزیزم...آزمون بهدی قبل کنکور برگزار مییشه.....مهر..از الان بخون
    قربونت بشم عزیز دلم..ناراحت نکن خودتو..اشکال نداره.....فدای سرت.....

ببینیم تا چی میشه حالا...انشالله که قبولیم ..نشد هم بهت میگم آرمون ام سی اچ ای هست که تا 6 شهریور وقت داره برای ثبت نام....
    سلااااااااااااااااااااااام...آجی؟اشکال نداره قسمت نبوده انگار ببینیم همو!ولی خیلی منتظرت موندم من...آره بد بود.....شاید قبول نشم!!!
    آبی؟:shocked:
    چرا آزمون این شکلی شده بود؟
    سروین جون من درست 1:30 ساعت منتظرت موندم بعد از آزمون ولی گوشیت همچنان خاموش بود..الانم هنوز.....نگرانت شدما.....سروین؟:1dco2x0p1lilzhfpg1t
    سلام دختر خوب.حالت چطوره؟
    سروین جوون مثلا فردا آزمونه ها اونوقت تو نمیگی من منتظر ایملت هستم؟:smiliess (7):تو میدونی من اینجا نمیومدم اینجا چرا برام پیام گذاشتی دختر؟توی این مدت که نبودم اینجا خیلی منتظر میلت شدم اما دیگه دیدم فرصت نیست و فقط یه روز مونده گفتم شاید اینجا سر میزنی پس بیام اینجا برات پیام بدم.....مثلا قرار بود بگی روز آزمون همو ببینیما...
    آماده ا ی تو برای آزمون؟خوب خوندی؟من که شانس ندارم آخه چند روزه حالم گرفتس از دیروزم که مریض شدم نمیدونم حالا چطور بشه آزمونم!! :sadsmiley:برام دعا کن...
    سروین خواستی جوابمو بدی میل بزن....اینجا جواب نده....
    اااااا نه من کارتم عکسی هست براشون فرستادم نه عکس کارت ملی....حالا زیاد مهم نیست ایراد نمیگیرن ناراحت نکن خودتو:tsimuzpzwoap1t9y3o7
    آرزوی موفقیت دارم برات.....دوست دارم....دلم برات تنگ شده.....التماس دعا....:riz304:
    فدات بشم عزیزم.انشالله توام موفق باشی.حتما برات میفرستم.راستی آبی جان کتاب های رضازاده هم میگم خیلی خوبه.کتاب های کوچیکه ریدینگ داره ،لیسنینگ،قواعد،لغات...هر کدوم جدا جداست.چندتا از دوستام اینارو خوندن قبلو شدن.کتاب لانگ منم که گفتم.
    حالا این فایل هایی رو که برات میفرستم حتما بخون تو که کتاب کیت نداری چون تقریبا شبیه همیناست عزیزم
    خوشحالم که روز آزمون بمیتونیم همو ببینیم...به امید دیدار عزیزم :28:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا