mohana 2013-08-29 ممنون...حالم خوب نیس ولی عین خیالم هم نیس...میخوام بهش فکر نکنم... حواسم پرت شه.. احساس نکنم
parnia 2013-08-29 سلام لیلای من....دیگه هیچ چیز مهم نیست....نه حکمتش...نه قسمتش... دوستت دارم...شاید روزی باز اومدم....خدانگهدارت:riz304:
سلام لیلای من....دیگه هیچ چیز مهم نیست....نه حکمتش...نه قسمتش... دوستت دارم...شاید روزی باز اومدم....خدانگهدارت:riz304:
mohana 2013-08-29 خوبی؟ خوشی؟:thanks: دیشب بودی من نبودم ببخشیییید...ولی خو نمیدونم این :13:برا چی بود خو:33:
amiir 2013-08-28 سلام خوبین؟؟ میگم شما ارشد بهداشت و ایمنی غذایی هستین؟؟ ی پیشنهاد جالب در مورد ترجمه داده بودینا... ی کم راهنمایی کنین ببینم چطوریه
سلام خوبین؟؟ میگم شما ارشد بهداشت و ایمنی غذایی هستین؟؟ ی پیشنهاد جالب در مورد ترجمه داده بودینا... ی کم راهنمایی کنین ببینم چطوریه
mohana 2013-08-28 آخه مربوط به همون دیشب بود...مربوط به همون چیزی که تعریف کردم...نظرتو نگفتیاااااا درمورد سوتیم:riz481: تو پ.خ لطفا:28: باشه میگم منم...
آخه مربوط به همون دیشب بود...مربوط به همون چیزی که تعریف کردم...نظرتو نگفتیاااااا درمورد سوتیم:riz481: تو پ.خ لطفا:28: باشه میگم منم...