A
پسندها
115

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• azizam man motmaenam ghaboliiii..khob bekhon..akhe negah kardam reshtaton 50 nafar dr migire..age bekhonii khoda ham komaket mikone ghabol mishi azizam...movafaghyatet baese eftekharame ke duste dr dashte basham...:)..shabet bekheyr azizammmmmmmm
    akhey azizam cheghad khob..dg lazem nis dobare azmoon bedi..ishala dr ham ghabol shi..khondi vase dr??
    salam azizammmmmm...khobi??hagh bato bod..kheyli khoshshansam khoda bam bod..msrt sabtenam kardam..mashad ful bod yeho ja baz shod :)merc babate deldarit..rasti nagofti mhle chand shodi?
    خواهش میکنم آآآآآآآآآآااررررررررررااااااااااااااااااامممممم جان :riz304:
    سلاااااااااااممممممم آآآآآآآآآآآااااااا رررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااا ممممممممممممممممممممممممممم

http://upload7.ir/" target="_blank">
    URL][IMG]
    درود بر آرام عزیز، فقط گواهی داشته باشی کافیه. البته گواهیو به شرط ارائه در همایش میدن تازگیا. تو کتابچه هم چاپ شده باشه که خیلی بهتره ولی اصلش گواهیه. حالا مال من گواهی ندادن اما تو کتابچه چاپ شده! lol !
    میدونی اینا سلیقه ای برخورد می کنن. نمیشه اینجوری گفت. اگه ازت خوششون بیاد همه چی اکیه!
    ممنونم از لطفت خانمی ... من خوبم به لطف خدای مهربون ... امیدوارم حال تو هم خوب و همه چی بر وفق مراد باشه.......
    آره دیدم تو انجمن . آفرین خیلی خوبه. خیلی خوشحال شدم. کاش منم شرکت کرده بودم.
    امیدوارم قبولی دکترا رو به هم شادباش بگیم.
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا