sa@@ra
پسندها
92

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• واای سارا نگوووووووو چقد قربونی دوشته این نتایج ... عزیزم ناراحتی دوستام می بینم واقعا دلم میگیره ... ارشد حالا همچین آش دهن سوزی هم نیستا ... ولی امیدت به خدا باشه تا اعلام تکمیل ظرفیت فرصت هست هنوز ... (واقعا حیف آدم ، اینجو داریم جون می کنیم با درسو کتاب و بعدم سرکار با چندرغاز که باید دلتو بهش خوش کنی که آخرش چی بشه ... از من بعید بود این حرفا ... ولی کم کم دارم میرسم به حرفای حامدم...و این خیلی بده ...)
    ولی الان تبریک میگم بهت ... گرفتن گرنت 2 ارزش خیلی بالایی داره تو رشته ی شما... این یعنی موفقیت ... ! پس از ته دل بخند!!!
    فقط هیچ وقت یادت نره که هیچ چیز (هیچ چــــــــــــــیز) ارزشه کمونی شدن لبتو رو به پایین نداره ....!!!!
    سارایی یکی ازدوستام یکسال همه ی زندگیشو گذاشت برا آمادگی کنکور ارشد (اپیدمیولوژی)... اما متاسفانه قبول نشده و الان حالش خیلی بده ... تو پانسیون زندگی می کنه و یکی از هم اتاقیاش دانشگاه ایران قبول شده (آموزش بهداشت!)... میگه همه ی درصداشو حساب کردیم 20 . 30 درصد بوده ... نمی دونم چه خبره !!!
    فقط می دونم خدا فراتر از حد تصورمون بزرگه......... بهتره همه چیزو واگذار کنی به خودش ... این روزها فقط به چیزهای خوب فکر کن ... هنوز این گزینش ادامه داره ... تکیمیل ظرفیت بین الملل و ...:riz304:
    سلام
    پس چی شد سارا؟اومدم خبر قبولیتو ببینم که:smiliess (15):
    سلام سارایی خوبی؟ منم قبول نشدم روز اول خیلی دپ بودم ولی بعد دیگه باهاش کنار بودم. الانم نمیدونم میشه به این بین الملل امیدوار بود یا نه؟!!! اگه زنگیدی به بهشتی و خبری گرفتی لطفا به منم بگو.
    گلم یادت نره که زندگی جریان داره، گور بابای هرچی ارشده!
    گفته بودی که چرا محو تماشای منی
    آنچنان مات که یکدم مژه بر هم نزنی

مژه بر هم نزنم تا که زِ دستم نرود
    ناز چشم تو ، بقدر مژه بر هم زدنی....

"فریدون مشیری"

intori nago

manam to shokam man motmaen bodam k u teh ro miari aslan bavaram nemishe hatman paigiri konin shayad ro aghl bian aslan maaloom nist in sanjesh cheshe??
    sara vaghean nemidonam chi begam................

man emsal takhmin naiomadam o nomramo hasab nakardam haselasho nadashtam karnamam omad barat mifrestam
    سلام گلم .ممنون .چیزی که خودم حساب کردم 250 بود.کارنامه که اومد درصدا و نمره کلی رو بهت میگم

عزیزم همیشه هرچی خیره پیش میاد ...

سارا جونم سلام کوجویی تو دختر هنو تو ورک شاپو هستی؟؟؟؟؟؟
    خسه نباشی عزیزوم ... ای دنیوی دو روزه ارزش ناراحتی سر هیچی نداره ها ... نبینم سرگرمه هات کِردی تو هم نشسّی او گوشووو ها ... بیو تا بیگیم بخندیم مثه گذشتا...
    دوره همی خوش باشیم ... حالو تا سال دیگه خدا بزرگه ... اوقد بهونه بری شاد بودن داریم ... خدا روشکر که چار سوتون بدنمون سالمه ...
    ای همه گفتن .......... آخرش فلج نشدیم ... ای پوسو هم خوب کلفته ها .....

دوست دارم [IMG]
    حسی دارم اگر بدانی بد نیست
    شعری گفتم تو هم بخوانی بد نیست
    الان خیلی دلم برایت تنگ است
    در هر صورت خبر رسانی بد نیست!!!:riz304:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا