A
پسندها
115

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• آرام عزیز، بسیار سپاسگزارم از هدیه زیبات و ممنون که به یادم بودی. امیدوارم لحظه هات به شادابی و طراوت گل باشه.
    شما که ماشالا تو کار پوستر هم هستی ... ایشالا که رتبه خوبی بیاری و با موفقیت به اونچه میخوای برسی آرام عزیز ...
    نسبت به من لطف داری ؛
    همیشه سبز باشی و آرام ... :riz304:
    آره منم امیدوارم زودتر شررر زبانو بکنم تا آبان ماه، بعدشم بشینم پای درسای تخصصیم!
    البته من از تیر شروع کردم به خوندن، ایمنی رو 1 ماه خوندم و خلاصه کردم ... الانم با زبان دارم تک یاخته میخونم و خلاصه نویسی میکنم ...
    از اواخر شهریور همزمان با اینا فوکوس میکنم رو کارای مولکولی پایان نامم بعلاوه پیش بردن 1-2 تا کار تحقیقاتی ، امیدوارم بتونم به جاهای خوبی برسونمشون؛ به امید خدا جونم ... :rolleyessmileyanim:
    امیدوارم بتونم از پس کنکور دکترا بر بیام ، گرچه به این آسونیام نیست ...
    واقعا اگر خدا نبود چیکار می کردم.
    خوشحالم که همه چیز بین من و اون هست.

ممنونم.:28:
    ممنون آرام جان:riz304:
    آرام یه راهنمایی می کنی میکروب چیجوری تو وزارت علوم بخونیم بتونیم 30-40 درصد بزنیم
    کجا هاش مهم هستن؟
    ممنونم آرام عزیزم...:riz304:
    ناز من:28:مهربووونم:heart:
    سلام ارام خانم
    بابت جملات قشنگتون ممنون
    ولی عمل كردن بهشون خيلی سخته
    والا چی بگم! دزدی علمی یک سنت حسنه شده ای اینجا (+ کل دنیا!)

در مورد بای ریسرچ ، به نظر من اگه احتمال قبولی توی دکتری "بهداشت" دارید، شک نکنید که بهداشت بهتره! مزایا و نیز آینده!
    در بای ریسرچ باید 4 سال تمام برای چندرغاز حقوق کار کنید! اونم اگه کار نکنید ، حقوقتون رو نمی دهند! در ثانی توی قوانینش گفتند، حقوق دانشجو توسط مجری طرح و از محل بودجه ی اون داده میشه! پس همیشه دستتون زیر سنگ استاد تون است!
    سلام
    وقت شما بخیر
    1- اگه سخنرانی باشه خب، بد نیست، ولی پستر رو خیلی بها نمی دهند. واسه ی دکتری 3-4 تا پستر و سخنرانی کافیه، همینقدر که اساتید بدونند توی کنگره ها شرکت می کنید و دانشجوی فعالی بودید. فهست مواردی که وزارت به مدارکها ی مصاحبه کنندگان میده روی سایت سنجش پی است.
    2-واسه ی پی اچ دی بای ریسرچ توی بهداشت و علوم باید دو مقاله اسم اول داشته باشید (ISI یا پژوهشی)، و در علوم هزینه ای ندارد، حتی حقوق میدهند (البته می گویند که می دهند، ما که ندیدیم!)، توی بهداشت هم قبل از PhD باید یک دوره ی MPhil بروید که یک ساله، و هزینه اش 5 میلیون و کمتره که اجباری است. بعد دکتری شروع میشه. توی دکتری هم حقوق دارید. و هزینه ی شهریه ندارید (مثل علوم)،
    درود بر شما آرام عزیز
    از لطف شما بابت فایلها بسیار سپاسگزارم. امیدوارم پاینده و پیروز باشید.
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا