mj1919
پسندها
191

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام میدونید چطور میتونم موزیلارو برای پیش فرض کامپیوترم بذارم تو اکس پی بلدم تو سون نه .الان سیستمم سونه
    سلام
    یکی از کاربرا یه مطلب خوب گذاشته تو تاپیک.. میخوام اونو با حفظ نام کاربر یه تاپیک جدا کنم ضمن این ک متنش از تاپیک هم پاک نشه .. آیا این امکانش هست؟
    اگه پست رو جدا کنم از تاپیک پاک میشه.. روش دیگه ای داره؟؟؟
    خیلی خیلی ممنونم از توضیحاتتون :riz304: من اصلا چیزی ازش نمیدونستم و اساتیدم که هیچی نمیگن فقط هی غرغر میکنن چرا فلانی میخواد اسمشو وارد طرح کنه و چرا فلانی میخواد اسمش توی مقاله باشه..با این همکاری نکن با اون همکاری کن و .....فقط از این توضیحات میدن زیاد:dadad4:

آره خودمم اصلا اینجور دکتری ها به دلم نمیشینه ....

بازم ممنونم از توضیحاتتون:riz304: امیدوارم همیشه موفق باشید
    مرسی از توضیحاتتون....

خوب منکه 2 تا بیشتر گواهی کنگره ندارم :dadad4:

برای بای ریسرچ نمیدونم والا چونکه طرح پایان نامه منو موقع وارد کردن توی سیستم پژوهشیار به عبارتی دزدین!!! :smiliess (15): که طرح منو با نام خودشون برداشتن !!! اونم از طریق یکی از مراکز تحقیقاتی!!! البته منکه مظلومانه فقط نگاه کردم :sadsmiley: ولی استادامون برای دفاع از من کارو به شکایت و .....کشوندن!!! که خدارو شکر حل شد....حالا من نمیدونم که این بای ریسرچ چی هست و آیا کنکور داره یا .......... چون سر این قضیه استادامون بهم گفتن همورن مرکز تحقیقات برای بای ریسرچ قبلولت میکنن احتمالا و میتونیم معرفیت کنیم بهشون! حالا پس فکر کنم همون یکی دکترا خیلی بهتر باشه انگار ...:idea_majidonline:
    عامل اصلی تغییر اوتارم ه

:sadsmiley: آوتار مورد علاقه ام:dadad4:

حسان:tsimuzpzwoap1t9y3o7
    سلام آقای دکتر.خوبین؟
    دوتا سوال داشتم ازتون ممنون میشم راهنماییم کنید:
    1: کنگره ها چقدر در مصاحبه ارزش دارن؟ من برای کنگره بین المللی میکروب شناسی شهید بهشتی که فردا برگزار میشه مقاله ام پذیرفته شده ولی به دلایلی که دیر متوجه شدم الان پوسترم برای فردا آماده نیست و مبلغ کنگره رو هم پرداخت نکردم....حالا میخوام از بی خیال کنگره فردا بشم چون واقعا تا فردا نمیتونم پوسترمو تهیه کنم.....من فقط دوتا گواهی حضور و پذیرش مقاله در کنگره ها رو دارم....به نظرتون همون دوتا کافی هست؟چقدر امتیاز داره کنگره ها

2) درباره دکترای بای ریسرچ (درست نوشتم؟) میخواستم بدونم چجوریه و ارزشش چقدره و هزینه هاش؟

ممنون میشم از راهنماییتون
    دوره....:tsimuzpzwoap1t9y3o7
    شما یادتون نمیاد:whistle: من این کلیپو که دیدم ناخداگاه یاد برنامه "سیب خنده" افتادم:rolleyessmileyanim:
    عکس های سوپر استار ، فامیل دور

نامه فامیل به دوره
    سلام ممنونم اومدین خونه ی فقیر فقرا ااااا
    شب شماهم خوش
    خوبین؟
    روزگار بر وفق مراده؟
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا