A
پسندها
115

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• خیلی قشنگه :4d564ad6:
    مرسی آرام عزیزم... :riz304:
    خوش اومدی اجی دکتر

آآآآآآآآآآآآآآآآآآآاااااا رررررررررررررررررررر ااااااااااااااااااااااااااااااا ممممممممممممممممممممم ، سلام ، خوبی ؟؟؟
    آرررررررررررررر اااااااااااااااااااا ممممممممممممممممممممممم ، :riz304:
    ای خدا شما چقد ریلکسین. بله گفته 6 شهریور. از من گفتن بوداااااا.
    حوزه ها دارای ظرفیتن خیلی زود پر میشن. حوزه تهران تبریز اصفهان شیراز زود پر میشه.
    خب اگه آزمون دیروزم قبول بشین هر کدومو نمره بیشتری آوردین اونو معرفی میکنید بعنوان مدرک زبان
    ارام خانم ممنون

انشالا قبولی ازمون زبان و دکترانون رو بهتون تبریک بگم:a2d3:
    وای نه همین الان ثبت نام کنید. تا 6 شهریور وقت داره ولی حوزه ها زود پر میشن. دیگه آزمون آبان بدرد ثبت نام دکترا نمیخوره. البته اگه قرار باشه آبان دکترا بدین. اگه میخوایین آبن دکترا بدین همین الان ام اس آر تی رو ثبت نام کنید. یعنی زود رزرو کنید
    سلام دوست خوبم. بله شرکت کرده بودم.
    یقین بدونید mhle که مال وزارت بهداشته آسونتر بود. بله تو ام اس آر تی لیسینگاش از کیت هم بود. حدود 6 سوال.
    ولی بدونید که ام اچ ال ایی متناش خیلی آسونتر و بیشتر به پزشکی میخورد.. همه اینو میگند. من تعجب میکنم بعضی دوستان میگن ام اس آر تی راحتره. کسانی که میگن ام اس آر تی راحتره باید نمرشون بالای 70 باشه که این شکلی نیست..
    از همه نظر ام اچ ال ایی آسونتر هست.
    براتون آرزوی موفقیت دارم،
    همین که دغدغه ی یاد گرفتن و کنکور رو دارید، یعنی از خــــــیــــــــلــــــــــی ها جلویید!

موفق باشید
    ممنونم از شما،
    خوبید؟
    چه خبر از درسها؟ خوب پیش میره؟
    azizam kheyli babakhsh..ama taghsire man nabod..mobaylam to kif bod kifamam daste amantdara..koli to on saf bodam badesham ke ghesash tolanye..ama alan hame chi khobe..bazam azat mamnonam inghad goli ..ama fek konam dafe badam byam vase azmoon..onja mibinim hamo :D
    azizam ..narahat nabash dige..man bayad narahat basham ke az shahrestan kobidam omadam...kolan sabke soala taghir karde bod ba che badbakhti ketabo peyda kardam..khodet miduni ke nadaashtam..kheyli khondamesh..chon doroz be azmon ketabo peyda kardam on doroz khodkoshi kardam...vaghti didam chizi azash nayomade gij bodam :D
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا