bluerosy 2013-08-24 سلام داداشی. آخه اینجا خبری نیست که بیام. همه جا سوت و کوره. آخه کلا هم مزاج من به فروم گردی نمی خوره.:rolleyessmileyanim: ممنون که یا من هستی. جواب کنکور وقتی بیاد شیرینی من یادت نره.
سلام داداشی. آخه اینجا خبری نیست که بیام. همه جا سوت و کوره. آخه کلا هم مزاج من به فروم گردی نمی خوره.:rolleyessmileyanim: ممنون که یا من هستی. جواب کنکور وقتی بیاد شیرینی من یادت نره.
Hossein2468 2013-08-23 سلام ممنون بابت درخواست دوستی خوشحال شدم،امیدوارم دوستان خوبی برای هم باشیم:riz304:
bioelectric 2013-08-22 :5:ناصر دادا واقعا نیستی یا من دارم خواب میبینم بزار ببینمt0837h0nn8zfqu8ultنه خواب نیستم،بیدارم! شایدم چراغ پروفایلت سوخته!
:5:ناصر دادا واقعا نیستی یا من دارم خواب میبینم بزار ببینمt0837h0nn8zfqu8ultنه خواب نیستم،بیدارم! شایدم چراغ پروفایلت سوخته!
bioelectric 2013-08-21 آره راست میگی بعضی وقتها من میبینم دکمه هاش هم اتصالی میکنه و خود به خود برا خودش مینویسه! حالا خوبیش اینه که نوشته هاش مفهوم داره!
آره راست میگی بعضی وقتها من میبینم دکمه هاش هم اتصالی میکنه و خود به خود برا خودش مینویسه! حالا خوبیش اینه که نوشته هاش مفهوم داره!