mw.ashel
پسندها
397

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• بارو بارو بارونههههههههههههههههههههههه .... هی .... :a2d3:
    سلام سلام سلام

وای وای خوابم یا بیدار .... عمو یادگار ... با این اوصاف زهرا نمیره تو غار ....:thanks:
    من عاشق بارونم ،این مدل بارونای آروم که اگه نری از اتاق بیرون حتی متوجه نمیشی داره میاد .

ممنونم زهرای مهربونم.
    سلام بروی ماهت زهرای خوبم
    نمیدونی که چقدر بعضی دوستای اینجام رو واقعا مثل خواهر خودم میدونم
    توهم که دیگه گل سرسبد:riz304:
    عاغا چرا 12؟؟؟ نگو تو رو خدا....

زهرا من هر روز کلی دعا میکنم خب؟؟ بعد میرم استخاره با قران باز میکنم...همش میاد نهی شدید ..به صلاح شما نیست...:ph34r-smiley:

بعد من با پررویی تمام باز دعا میکنم....نمرمم که میدونی داغونه....ولی باز امیدوارم...انقد نا امید نباش...بابا تو درصداتم نمیدونی...چرا انقد نا امیدی اخه:smiliess (2):
    ارشد همه چیز نیست.....شاید هفته بعد که ببینم مردودم اینو نگم...ولی حقیقت همینه....

ارشد همه چیز نیست زهرا...خدا بزرگه....امیدت به خدا باشه...محکم باش...عاغا اصن ارشد قبول نشدیم میریم تو فاز گل و بلبل....:whistle:
    زهرا میکشمتااااا.....

ینی چی این حرفا؟؟ انگار نتایج اومده....اخر زندگی چیه دیگه؟؟؟؟ من با اینهمه درد و مرض هنوز خودمو ته زندگی نمیبینم...عجبا...

نزن ازین حرفا....:image170:
    سلام زهرا جونم....خوبی؟
    مرسی عزیزم که توی مدتی که نبودم نزاشتی خونم سوت و کور بمون و به خونم سر زدی و یادم بودی.....هههههههه :riz304:

ارشد حتما قبولی جانم! آخه آدم با این همه اطلاعات ! قبولی زهرایی! حالا اگهخدایی نکرده قبول نشدی یه وقت غصه نخوریا! باش:riz304:
    اصلا هم ناراحتش نباش خب؟! منم احتمال زیاد قبول نمیشم:tsimuzpzwoap1t9y3o7
    نه زهرا عالی بود کارت... من مطمئنم ارشد با رتبه عالی قبول میشی...:a2d3:

ممنونم ک اومدی تاپیک:riz304:
    خشكيده سخن ، باز كمي دلتنگيم
    ما دور ز هم ولي به هم پيونديم ..!
    بي هيچ سخن دفتر شعري گفتيم
    دلتنگي خود باز به برگي گفتيم
    اميد كه اين برگ بخشكد دلي آزاد شود
    يا بي خبري ، از خبر اگاه شود
    ...
    k1nd
    92/5/30