sa@@ra
پسندها
92

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• من فقط دختر میخوامممممممممممممممم.پس شد واسه تو یه دوقلو یکی پسر یکی دختر
    منم دو تا دختر باشه میگم بیارن برامون خخخخخخخخخخخخخخ
    راستی امسال ارشد دادی؟؟؟
    سلام ...

:riz304:

لایک خوبـــ چیزیه که ما همیشه میدیم /...

الکی هم باشه بازم خوبه /... +

شما می تونین لینکشو بزارین /... لینک پوسترهارو /... شاید این مدلی مشکلی نداشته باشه /... (که البته فرقی نوکنه فکنیم)

مامورن و معـذور دیــه /... بــ دل نگیرین /...

مــا هم یه جــن روزی آنت پست شده بودیم /... ولی نشــد /... دوباره یه چــن تایی وزاَشتیــم /...

بی خــی آجــی بیخــی ... شنگولی رو ....

میگما Twlightــو چــن بار دیدیــن ؟!!!!! (مــا یه 3 - 4 باری دیدیم ...):4d564ad6:

ارادت خاسی ام فکنیم دالین به این آواتاره فکنیم /... بازیگر خوبی ان /...:smiliess (12):

:a2d3:

شنگول باشیــن ....
    نهههههههههههه خوشکلترین پسر دنیا هم که باشه نمیخوام فقط دخمل دوس دارم.
    سارا جوووووووووووون ایشالا خدا یه پسر کوچولو خوشکل بهت میده:riz304:
    پیغامم دو دفعه اومده بود یکیش حذفیدم.منو دست کم گرفتی میخواستم چیز خاصی بگم که پ خ میفرستادم
    ما دیگه حرفه ای شدیم. :a2d3:
    سارا جون،اسمم سعیده خوشکله اس حالا تو هر چی دوس داری صدا کن جنبه اش دارم سعید،اسی،هانی،صولتی خلاصه ما همه جور مخلصیم خخخخخخ
    جلوی موهاشم یه کم بد شده رنگ لباسشم دوس ندارم اصن دوس دارم همش ایراد بگیرم.
    من زیاد واسم فرقی نمیکنه چاق ،لاغر،زشت یا خوشکل فقط دختر باشه.اصن پسر دوس ندارم:riz303:
    سلااااااااام هانی.ببخشید دیر جواب دادم مریض شدم اونم چه مریضی یعنی خدا منو دوباره بهت برگردوند.
    عزیزم منظورم همین عکس شخصیت بود.خواستی یه شب بیا بخواب چون آشنایی باهات کم حساب میکنم.
    راستی این عکس بچه ات پ چرا فقط پاهاش؟:5:خاله قربونش بره معلومه خیلی تپل:riz304:
    سلام عزیزم نه فعلا این روزا که خ وقت نمیکنم بیام حالا سرفرصت باید بیام اساسی یه فکری کنم..ممنون بابت راهنماییت:riz304::riz304:
    یادش بخیر ؛ما بخاطرش توی مدرسه توبیخ میشدیم ؛اونوقت این خارجی ها به چه شیکی کشیدنش تا بچه هاشون بازی کنن ؛واقعا ما دهه شصتی ها :tsimuzpzwoap1t9y3o7
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا