حسان
پسندها
154

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• من اون موقعه توی اداره بودم-هنوزم هستم- امروز از اون روزای شلوغ دوست داشتنی بود ؛یعنی کلی کار انجام دادم و با آدمیزاد های بد اخم هم سر و کار نداشتم.
    سلام جیگر شطوری؟؟؟شیطونک این هفته میتونی بشینی رو صندلی؟؟
    من نمیتونم این هفته به مهسایی گفتم که تو این هفته باشی عجیجم
    هستی؟
    آره آخر داستان باز بود...به انتخاب خود خواننده...ولی خب من گفتم خوب تموم شد دیگه
    اون قضیه بادبادک هم یه جورایی میتونس نشون دهنده این باشه که یونس دوباره شده همون یونس قدیمی...
    سلام به روی ماهت
    1- تقریبا همین ولی یونس مهندس نیس...دكترای جامعه شناسیه... همسرش سایه درمورد حضرت موسی تحقیق میکنه..همونیه که میگی فکر کنم...خیلی خاصه...خیلی
    2- نویسنده: جی.پی واسوانی...من تا اینجا از کتاب خوشم اومده.. لحنش خاصه...ماما نظر خواهرم باهام متفاوته....
    تا اینجا که من خوندم، به چند تا سوال در مورد انسان هایی که تو زندگیشون جز خوبی کاری نکردن اما رنج دیدن جواب میده...حرفاش با دلیله...چند نمونه مثال از آدمایی که باهاشون برخورد داشته آورده
    سلام ...

ممنــــون واقعــا ؟!!!!! ما بی خبـتر موندیــم فکنیم /... راسی حالا : میشه استفاده کــرد ؟!!!!!! فــیـنـگولیش ساده رو البته ؟!!!!

F!NGoOoL!SH اصلی چـجــتــور ؟!!!

tbks a L0t
    حسان بابت چی!

عه چه جالب مام امروز لوبيا پلو داريم؛البته ما بهش ميگيم استامبولی:a2d3:
    آآآآره ان شالله همیشه همه شاد باشن:thanks:
    ممنووووووووووون:4d564ad6:
    من چرا اینقد شادم؟:rolleyessmileyanim:
    ممنوووون:4d564ad6:
    نه...تا آخر این هفته میاد
    امروز لوبیاپلو:thanks: البته موادشو خواهرم دیشب درست کرد:a2d3: کار منو راحت کرد دیگه:rolleyessmileyanim:
    خبر اینکه...هیچی:rolleyessmileyanim:
    فقط خونه روز مرتب کردم:riz303:
    باید برم یکم درس بخونم....بعد به فکر نهار باشم:a2d3:
    سلاااااااااااام ؛ممنونم ؛شما چطوری عزیزم.
    پس چرا رفتی؟:smiliess (12):
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا