حسان 2013-08-19 خب تو شیرینی پیشنهادیت رو بگو... روش فکر کنم اگه تصویب بشه باشه ننه... میگم من تو فکر حلوا هستم ... هم شیرینه هم نو .. هم مناسب حالو روز من در روز اعلام نتیجه
خب تو شیرینی پیشنهادیت رو بگو... روش فکر کنم اگه تصویب بشه باشه ننه... میگم من تو فکر حلوا هستم ... هم شیرینه هم نو .. هم مناسب حالو روز من در روز اعلام نتیجه
BBT 2013-08-19 نه دیگه ببین داری میزنی زیرش ؟ از الان دای جو رو خراب میکنی فکر میکنی من شیرینیم رو نمیگیرم تازه شم من تمام نمونه اش امتحان کردم شیرینی نو ار که نو را حلاوتی دیگر است .........
نه دیگه ببین داری میزنی زیرش ؟ از الان دای جو رو خراب میکنی فکر میکنی من شیرینیم رو نمیگیرم تازه شم من تمام نمونه اش امتحان کردم شیرینی نو ار که نو را حلاوتی دیگر است .........
BBT 2013-08-19 نه دیگه زرنگی الان مشخص کن شیرینی چی میدی تا اون موقع مدرکی داشته باشم بیام جلو خونتون بگیرم ازت
حسان 2013-08-19 نه ننه هفته بعد نتایج میاد همه میان بهت تبریک بگن زشته دورو برت کثیف باشه خو.. من ک میرم افق :sad:
TaTi 2013-08-18 سلام ناصر .... چه خبر از جوجو ناز خودم !!!! :rolleyessmileyanim::thanks: آقا سفارش ما رو به مقصد مورد نظر رسوندی؟؟؟؟؟؟؟
سلام ناصر .... چه خبر از جوجو ناز خودم !!!! :rolleyessmileyanim::thanks: آقا سفارش ما رو به مقصد مورد نظر رسوندی؟؟؟؟؟؟؟