konjkave
پسندها
11

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• آره سعیده جون منم همین طور ...من اصلا نمی تونم بخوابم ..من الان میشینم یاسین و می خونم که ی کم آروم شم.....برات دعا می کنم نازم ان شالا قبول شیم....
    میدونی صورتی حونم مین به خاثز وابستگی عاطفیه اینا بسوزه پدر عاشقی اینا حتی اگه تهران بین الملل هم قبول شم تران میرم ماشالهه چفد زیاده 2 نفر:25r30wi:
    تازه شیراز هم به خاطر اصرار خودش زدم که اونم اگه خودم شیرازی نبودم عمرا از تهران خارج میشدم.دعا کن واسم سعیده:tsimuzpzwoap1t9y3o7
    اره صورتی جونم ارش دادم ولی فقط تهران وشیراز جزع انتخابامه با این کاهش ظرفیتا واسه ایمنی مغلوم نیس:tsimuzpzwoap1t9y3o7
    ایشالا که تهران قبولی سعیده جونی.چهارشنبه جشن قبولیتو میگیریم .
    هم اکنون نیازمند مودم سبزتان هستیم .خخخخ
    سلام سعیده جونم .منم دلم براتون تنگ شده عزیزم .:rolleyessmileyanim:
    عزیزم نتم مشکل داشت الانم درست و حسابی روبراه نشده .
    مودمم باهام راه نمیاد .خخخخ :tsimuzpzwoap1t9y3o7
    دختر یا پسر فرقی نداره هرجی خدا بده خوبه:a2d3:
    اما من دو قلو دوس دارم یه دختر یه پسر:4d564ad6:
    خخخخخخخخخ
    نگاه تو خونه اش گرفته چطور خوابیده

میخوای بیام صندقت جارو کنم برات
    جیگررررررررررررر جونی این فردا شب چشنمه تو تاپیک صندلی داغ بیا سوال اسون بپرس بقیه رو شرمنده کن
    نهههههههههههههه پسر اگه بامزه سفید بور از این پسر هوش تیپ کوچولوها باشه وووای نمیدوننی چه جیگریننننننننننن:5:
    ووووی میگم تو چی گزاستی رو پروفیلم بعدش حذف کردی؟وووووی راستشو بگوووووووووووووووو:25r30wi:
    وووووی کیجکاو صولتی جونم
    فلش خورد به چشماش اینحوری شد:smiliess (12):
    هههههههههه من عاشق نی نی تپلم ولی تو فامیل ما همه باعز و درازن تا 20 سالگی میشه کولی بهشون داد:25r30wi::25r30wi:
    ووووی صولتی جون من هااااا باید یه میگیرم مدیز برنامه بگیرم:25r30wi::25r30wi:
    کدوم عکسه؟؟؟؟؟؟
    عجب حای خوبی به من قرض میدی بیام بخوابم؟:4d564ad6:
    افهی نه اخه بدبختی اینه که من الان همین حرفارو به بقلی گفتم عجب کاری شده نه نترس میام همون زیر پل حالشم بیشتره
    :riz304::riz304:جیگررررتو ایشاله که قفولی شیرینیتم میام در خونتون میگیرم نگران اون نباش
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا