C C celine 2013-09-04 سلام عزیزم مرسی تو چطوری؟ منم نقبولییدم و از قبل میدونستم این جور میشه ولی تا حالا شروع به خوندن نکردم و وسطا به فکر تغییر رشته هم افتاده بودم ولی فعلا معلوم نیست چی کار کنم تو ام نرو بابا بیا باز هم با هم باشیم تا این دفعه نتیجه بگیریم
سلام عزیزم مرسی تو چطوری؟ منم نقبولییدم و از قبل میدونستم این جور میشه ولی تا حالا شروع به خوندن نکردم و وسطا به فکر تغییر رشته هم افتاده بودم ولی فعلا معلوم نیست چی کار کنم تو ام نرو بابا بیا باز هم با هم باشیم تا این دفعه نتیجه بگیریم
S S sakar 2013-09-04 سلام منتظر جون قربونت ممنون ایشالا شما تو همه مراحل زندگیتون موفق باشین اشکالی نداره عزیز دشمنت شرمنده حفظارو انجام میدی ؟
سلام منتظر جون قربونت ممنون ایشالا شما تو همه مراحل زندگیتون موفق باشین اشکالی نداره عزیز دشمنت شرمنده حفظارو انجام میدی ؟
S S sakar 2013-08-15 سلام منتظر جون خوش بگذره ایشالا که به سلامتی برمیگردی و همراهمون خواهی بود اگر بتونی برنامه حفظو تو سفرتم انجام بدی مشکلی نخواهی نداشت موفق باشی و شاد
سلام منتظر جون خوش بگذره ایشالا که به سلامتی برمیگردی و همراهمون خواهی بود اگر بتونی برنامه حفظو تو سفرتم انجام بدی مشکلی نخواهی نداشت موفق باشی و شاد
S S sakar 2013-08-09 سلام متظر جان عیدت مبارک برنامه حفظ شروع شده گفتی زحمت تفسیرارو میکشی منتظریم اینم لینک حفظ گروهی: http://olumpezeshki.ir/thread9301-7.html#post303107
سلام متظر جان عیدت مبارک برنامه حفظ شروع شده گفتی زحمت تفسیرارو میکشی منتظریم اینم لینک حفظ گروهی: http://olumpezeshki.ir/thread9301-7.html#post303107
ba ba barghi 2013-08-09 دلها همه بهاران شد از شمیم باران مه، رخ نموده امشب در عید روزه داران هر کس که در دعایش یادی کند ز یاران شیرینتر از عسل باد کامش به روزگاران
دلها همه بهاران شد از شمیم باران مه، رخ نموده امشب در عید روزه داران هر کس که در دعایش یادی کند ز یاران شیرینتر از عسل باد کامش به روزگاران
konjkave 2013-08-08 گلخنده شوال به ناهید مبارک ابروی خوش ماه به خورشید مبارک آمد خبر از عرش وداع رمضانست عیدست به یاران خبر عید مبارک:thanks::thanks: عید سعید فطر مبارک:riz304:
گلخنده شوال به ناهید مبارک ابروی خوش ماه به خورشید مبارک آمد خبر از عرش وداع رمضانست عیدست به یاران خبر عید مبارک:thanks::thanks: عید سعید فطر مبارک:riz304: