sara77
پسندها
151

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• دهه زشت دختر یعنی چی بیای زیر پل مردم چی میگن؟؟:image170:من پیش این کارتون خوابا آبرو دارم یه عمر نون و نمک همو خوردیم خواستی بیای یه اس بده برم یه مسافرخونه بگیرم حداقل آبروم نره
    شرمنده ام بخدا ما خونه نداریم هوینجوری زیر پل امرار معاش میکنیم اگه داشتیم حرفی نبود اصن کارت دعوت واست میفرستادم بیای.قبول شدم میام شهر شما برام لباسای خوشمل بخر غذاهای خوشمزه درست کن اینجوری به جفتمونم خوش میگذره:riz304:
    خوشم میاد که اهل ریسکی وهمه موارد انتخاب کردی جون تو چون آشنا بودی همه موارد برات گذاشتم:riz303:
    سلام سارا خانوم. ممنون از اینکه به صندلی داغ تشریف آوردید. میگم یموقع ناراحت نشید از چند کلمه ای که تو جواب سوالتون در وصف شما استفاده کردم؟!!
    مرسی خوشملم.اگه قبول شم... اگه قبول شم نمیدونم چه جوری میتونم مهمونت کنم خودت انتخاب کن
    1.بوس مجازی
    2. شیرینی مجازی
    3.لایک کردن 10تا از کامنتات به صورت رایگان
    4.همه موارد
    5.هیچکدام
    خیلی خوب خونده بودم یعنی در حد منچستر ولی سر آزمون دچار استرس شدید شدم که همش تقصیر مسئولین حوزه بود واسه همین بیو رو که درس اصلیمون و ضریب 6داره رو در حد تواناییم نزدم ولی در کل آزمون بد ندادم سارایی قبول نشم خودکشی رو شاخم اونوخ بی کنجکاو میشی
    هیییییییییییییییییی دست رو دلم نذار که هوینجور ازش خون میپاشه بیرون
    نتایج 13 روز دیگه میاد یعنی کم مونده از استرس یه سکته ناقص بکنم
    حالا دسات بیار بالا بالاتر بالاتر آهان خوب شد حالا که دست به اون بالاها رسیده یه زحمتی بکش به خدا بگو من کنکور قبول شم
    راستی تابستون چیکارا میکنی؟
    عیدت مبــــــــــــــــــــــــــــــارک سارای عزیزم
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا