TaTi 2013-08-15 هرجا هستی در پناه خدا باشی عزیزم ... هاااااااااا عامو کیکو خیلی خوشمزه بود .... منم خیلی ناخنک زدم البته پنگولک بود از ناخن دیگه به در بود...!
هرجا هستی در پناه خدا باشی عزیزم ... هاااااااااا عامو کیکو خیلی خوشمزه بود .... منم خیلی ناخنک زدم البته پنگولک بود از ناخن دیگه به در بود...!
sa@@ra 2013-08-14 کزال هنو داری میرقصی؟ ماشالوووو سر پرک نگیری:25r30wi::25r30wi: رفتم به رئیس شرکت میگم به من چند روز مرخصی میدین برم شیراز؟ میگه تو مرخصی نداده تو مرخصی هسی میترسم بری دیگه کلا تو مرخصی:25r30wi:
کزال هنو داری میرقصی؟ ماشالوووو سر پرک نگیری:25r30wi::25r30wi: رفتم به رئیس شرکت میگم به من چند روز مرخصی میدین برم شیراز؟ میگه تو مرخصی نداده تو مرخصی هسی میترسم بری دیگه کلا تو مرخصی:25r30wi:
sa@@ra 2013-08-13 وووووی عاموووو خو چلو خودت بیگیر حالا ایی عکسو مال بعد از ورزشو لاغریته اگه حال داشته باشی:25r30wi::25r30wi:
وووووی عاموووو خو چلو خودت بیگیر حالا ایی عکسو مال بعد از ورزشو لاغریته اگه حال داشته باشی:25r30wi::25r30wi:
T T Taraa 2013-08-13 واقعاااااااااااااااااااااا ؟ آخه ای چه موقی بدنیا اومدنه ؟ تو ضلع تابسون ... تو ای گرمو ... کار ازت خواستن ای موقع اومدی یه ملتو به تک و تا انداختی ؟ شوخی کردم تولدت مبارک باشه ... امشب بیا باکس برات جشن بگیریم
واقعاااااااااااااااااااااا ؟ آخه ای چه موقی بدنیا اومدنه ؟ تو ضلع تابسون ... تو ای گرمو ... کار ازت خواستن ای موقع اومدی یه ملتو به تک و تا انداختی ؟ شوخی کردم تولدت مبارک باشه ... امشب بیا باکس برات جشن بگیریم