Coral123
پسندها
0

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• امیدوارم هرکس زحمت کشیده نتیجه بگیره. دیگه به این تخمین رتبه ها اعتباری نیست. دیشب به محض اینکه یه پست ارسال کردم دیدم رتبه ام تغییر کرد! واقعاً عجیب بود برام.
    سلام دوست من. خوبی؟ نگران نباش . اگه زحمت کشیده باشی مطمئنم نتیجه خوبی می گیری
    سلام عزیزم. صبرکن ببینم! ورودی چه سالی بودی؟!
    سلام Coral123. خوبی؟ من شهید بهشتی بودم. آره بابا. دست رو دلم نذار.از وقتی سایتو ترکوندن تغذیه شدم نفر 24. همینجوری پیش بره اول میافتم شهرستان بعدم کلا دیگه قطع امید میشم.
    salam coral man be estefade az in site v chat kardanesh vared nistam..
    هی...:bunnyearsmiley: ازت ممنونم واسه اطلاع رسانی:thanks:
    جوابتو ندیدم. اگه کار نداری خداحافظ. من دارم می رم. برای تخمین رتبه هم یه وقت دیگه میام. فعلاً که خبری نیست!
    من اقدامی نکردم مدیر گروهمون خودش اسم منو فرستاده بود واسه مربیگری به منم گفت فقط برو ستاد دانشگاه تقاضا بده بقیه کارارو خودشون انجام دادن همین
    هنوز شروع نشده واسه همین نمیدونم حقوقش چقده
    چه خوب! چجوری اقدام کردی؟ میشه بپرسم پایه حقوقت چقدره؟ البته اگه فضولی ناشه! می خوام مقایسه کنم.
    من بیکار باشم سکته میکنم اما طرح من توی دانشگاه خودمونه به عنوان مربی کاآموزیا واسه همین میخوام برم چون از بیمارستان و بهداشت راحتتره اینطوری واسه درسیدن هم وقت دارم
    می دونی آخه چی شد؟ من 3ماه رفتم طرح اجدادمو آوردن جلو چشمام پشیمون شدم اینقدر اذیتم کردن آخرش توقف گرفتم واسه ارشد خوندم. یکی از دوستام که اونم تغذیه می خونه می گفت استادشون گفته طرح نرین بدرد نمی خوره و من به تجربه بهش رسیدم:smiliess (7):
    نمیدونم والله چرا نمیاد
    پارسال دوستم با میانگین 60 اصفهان قبول شد حتما تهران واست میگیره
    از بیکاری که بهتره اگه طرح نریم که باید بیکار تو خونده بمونیم من میخوام تقاضای طرح بدم
    چرا تاوقتی من چیز جدید ارسال نکردم پیامای تو نمیاد؟! مرسی اما چشمم آب نمی خوره با اون تغذیه ام. تغذیه جزوه طریقت بیو کتاب پاسالار فیزیو جزوه قاسمی. نه! خوبه طرح؟ آخه اجباری که نیست...:wacsmiley:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا