M M mehrshad.namdar 2013-08-13 سلام خوبيد؟ مهرشادم اكانت قبليم رو بلوك كردم كه نيام انجمن بشينم بخونم ولي الان اومدم احوالپرسی از بچه ھا جون دلم برای بچه ها تنگ شده بود. خوبید؟
سلام خوبيد؟ مهرشادم اكانت قبليم رو بلوك كردم كه نيام انجمن بشينم بخونم ولي الان اومدم احوالپرسی از بچه ھا جون دلم برای بچه ها تنگ شده بود. خوبید؟
bahar.zr93 2013-08-11 سلام آوا جان.... عیدت گدشتت مبارک گلم... من سهممو خوندم ولی راستش اصلا این چند روز انجمن نبودم که خبر بدم! با تشکر:riz304:
سلام آوا جان.... عیدت گدشتت مبارک گلم... من سهممو خوندم ولی راستش اصلا این چند روز انجمن نبودم که خبر بدم! با تشکر:riz304:
D D diamond 2013-08-09 سلام دوست عزیز. عیدتون مبارک . به آدمین در مورد تغییر نام کاربری پیغام خصوصی دادم ولی جوابی دریافت نکردم .میتونید راهنمایی کنید:sadsmiley:
سلام دوست عزیز. عیدتون مبارک . به آدمین در مورد تغییر نام کاربری پیغام خصوصی دادم ولی جوابی دریافت نکردم .میتونید راهنمایی کنید:sadsmiley:
am-ml 2013-08-09 سلام عزیزم ببخشید این روزا سرم کمی شلوغ بوده. بله قرائت شده . عیدت مبارک آوا جون ؛التماس دعا.
mikhak s 2013-08-08 ایزادا من نه آنم ، که ز فیض نگهت چشم بپوشم. نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی، در اگر باز نگردد، نروم باز به جایی، پشت دیوار نشینم، چو گدا بر سر راهی. کس به غیر از تو نخواهم، چه بخوای چه نخواهی باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی. عیدت مبارک
ایزادا من نه آنم ، که ز فیض نگهت چشم بپوشم. نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی، در اگر باز نگردد، نروم باز به جایی، پشت دیوار نشینم، چو گدا بر سر راهی. کس به غیر از تو نخواهم، چه بخوای چه نخواهی باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی. عیدت مبارک