mj1919 2013-08-09 هرچند مث این می مونه که جک بگی، بعد بیای جکت رو توضیح بدی! ولی می گم! فردین بازی نشنیدید؟ یعنی کسی که شبیه فردین رفتار می کنه! محمد علی فردین! بازیگره! تریپ جوانمردی و ... زیرو وان هم واسه ی خودش یک سبک نوشتن داره دیگه!
هرچند مث این می مونه که جک بگی، بعد بیای جکت رو توضیح بدی! ولی می گم! فردین بازی نشنیدید؟ یعنی کسی که شبیه فردین رفتار می کنه! محمد علی فردین! بازیگره! تریپ جوانمردی و ... زیرو وان هم واسه ی خودش یک سبک نوشتن داره دیگه!
aseman63 2013-08-08 قدر بشناسيد مستان آخرين پيمانه را/ساقی امشب ميكند تعطيل اين ميخانه را/گو به مهمانان كه مهمانی به پايانش رسيد/خورده يا ناخورده بايد ترك كرد میخانه راعیدتان مبارک
قدر بشناسيد مستان آخرين پيمانه را/ساقی امشب ميكند تعطيل اين ميخانه را/گو به مهمانان كه مهمانی به پايانش رسيد/خورده يا ناخورده بايد ترك كرد میخانه راعیدتان مبارک
baran1001 2013-08-08 آرامش در قلبي است كه در تصرف خداست. لحظه هايتان آرام و سرشار از حضور خدا. عيدتون مبارك
bioelectric 2013-08-08 وقتی لپهاشو باد کرده و داره صدا از دهنش میاد بیرون ؛معلومه داره سوت میزنه،ارتباطش را متوجه نشدم یعنی منظور شما را؟
وقتی لپهاشو باد کرده و داره صدا از دهنش میاد بیرون ؛معلومه داره سوت میزنه،ارتباطش را متوجه نشدم یعنی منظور شما را؟
bioelectric 2013-08-08 یعنی هنوز به این نرسیدی که همش هم یار مهربان نیست... کارهای دیگه ای هم باید بلد باشی حسان... اگه به نرسیدی عیبی نداره ، وقتی بری دانشگاه به این میرسی
یعنی هنوز به این نرسیدی که همش هم یار مهربان نیست... کارهای دیگه ای هم باید بلد باشی حسان... اگه به نرسیدی عیبی نداره ، وقتی بری دانشگاه به این میرسی
parhey 2013-08-08 قرار نبوده من از اینجا و شما از آنجا، صورتک زرد به نشانه سفت بغل کردن و بوسیدن و دوست داشتن برای هم بفرستیم عیدبرشما مبارک:bunnyearsmiley::heart:
قرار نبوده من از اینجا و شما از آنجا، صورتک زرد به نشانه سفت بغل کردن و بوسیدن و دوست داشتن برای هم بفرستیم عیدبرشما مبارک:bunnyearsmiley::heart:
bioelectric 2013-08-08 هواس یا حواس؟ چی بگم حسان، من که دیدم عموم هم با ه مینویسند هم با ح....به هر حال هرچی شما بگید، همون درسته... ای کاش من هم باز حوصله این یار مهربون را داشته باشم،البته همش هم این یار مهربون نیستا...
هواس یا حواس؟ چی بگم حسان، من که دیدم عموم هم با ه مینویسند هم با ح....به هر حال هرچی شما بگید، همون درسته... ای کاش من هم باز حوصله این یار مهربون را داشته باشم،البته همش هم این یار مهربون نیستا...