bahar.zr93 2013-08-11 سلام.... ممنونم برای تبریک عید:riz304: با عرض پوزش به خاطر اینکه دیر جواب دادم....:tsimuzpzwoap1t9y3o7
سلام.... ممنونم برای تبریک عید:riz304: با عرض پوزش به خاطر اینکه دیر جواب دادم....:tsimuzpzwoap1t9y3o7
nazanin91 2013-08-11 http://olumpezeshki.ir/thread9406.html#post305885 نظر بقیه مدیران در قالب اطلاعیه اضافه شود
bioelectric 2013-08-09 اینجا راحت ترم مهسا، اونجا تا بیام بچه ها را بشناسم معتادش میشم، همین جا را هم میخام ترکش کنم :motat:7977cujr38iyymsu8:
اینجا راحت ترم مهسا، اونجا تا بیام بچه ها را بشناسم معتادش میشم، همین جا را هم میخام ترکش کنم :motat:7977cujr38iyymsu8:
ba ba barghi 2013-08-09 دلها همه بهاران شد از شمیم باران مه، رخ نموده امشب در عید روزه داران هر کس که در دعایش یادی کند ز یاران شیرینتر از عسل باد کامش به روزگاران
دلها همه بهاران شد از شمیم باران مه، رخ نموده امشب در عید روزه داران هر کس که در دعایش یادی کند ز یاران شیرینتر از عسل باد کامش به روزگاران
شادی 25 2013-08-09 تماشای رنگین کمان زیبای فطر، پاداش کسانی است که با صفای دل زیر بارش باران رحمت رمضان ماندند. طعم شیرین عید سعید فطر گوارای وجودتان.:riz304:
تماشای رنگین کمان زیبای فطر، پاداش کسانی است که با صفای دل زیر بارش باران رحمت رمضان ماندند. طعم شیرین عید سعید فطر گوارای وجودتان.:riz304:
mikhak s 2013-08-08 ایزادا من نه آنم ، که ز فیض نگهت چشم بپوشم. نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی، در اگر باز نگردد، نروم باز به جایی، پشت دیوار نشینم، چو گدا بر سر راهی. کس به غیر از تو نخواهم، چه بخوای چه نخواهی باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی. عیدت مبارک
ایزادا من نه آنم ، که ز فیض نگهت چشم بپوشم. نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی، در اگر باز نگردد، نروم باز به جایی، پشت دیوار نشینم، چو گدا بر سر راهی. کس به غیر از تو نخواهم، چه بخوای چه نخواهی باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی. عیدت مبارک