TaTi 2013-08-13 گل نازم ...... تولدت مبارک باشه ... از صمیم قلب این روز رو بهت تبریک میگم و برات بهترین ها رو آرزو می کنم!!!!:riz304:
گل نازم ...... تولدت مبارک باشه ... از صمیم قلب این روز رو بهت تبریک میگم و برات بهترین ها رو آرزو می کنم!!!!:riz304:
TaTi 2013-08-11 سلام عزیزم . خوبی؟ خواهش می کنم خانمی ... من خودمم اون شب ، ارتباطم قطع شد ... :riz304:
شادی 25 2013-08-09 تماشای رنگین کمان زیبای فطر، پاداش کسانی است که با صفای دل زیر بارش باران رحمت رمضان ماندند. طعم شیرین عید سعید فطر گوارای وجودتان.:riz304:
تماشای رنگین کمان زیبای فطر، پاداش کسانی است که با صفای دل زیر بارش باران رحمت رمضان ماندند. طعم شیرین عید سعید فطر گوارای وجودتان.:riz304:
mikhak s 2013-08-08 ایزادا من نه آنم ، که ز فیض نگهت چشم بپوشم. نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی، در اگر باز نگردد، نروم باز به جایی، پشت دیوار نشینم، چو گدا بر سر راهی. کس به غیر از تو نخواهم، چه بخوای چه نخواهی باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی. عیدت مبارک
ایزادا من نه آنم ، که ز فیض نگهت چشم بپوشم. نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی، در اگر باز نگردد، نروم باز به جایی، پشت دیوار نشینم، چو گدا بر سر راهی. کس به غیر از تو نخواهم، چه بخوای چه نخواهی باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی. عیدت مبارک
mahnam 2013-08-08 همیشه لحظه ی خداحافظی صاحب خانه کنار در می ایستد و به مهمانش لبخند می زند ... لبخند خدا بدرقه ی زندگیتان عید فطر مبارک ... :riz304:
همیشه لحظه ی خداحافظی صاحب خانه کنار در می ایستد و به مهمانش لبخند می زند ... لبخند خدا بدرقه ی زندگیتان عید فطر مبارک ... :riz304: