aseman63 2013-08-08 ميگن : هميشه لحظه خداحافظى ، صاحبخونه دم در ايستاده و به مهمونش لبخند ميزنه ،لبخند خدا گوارایتان. ..عيد سعيد فطر مبارک.
ميگن : هميشه لحظه خداحافظى ، صاحبخونه دم در ايستاده و به مهمونش لبخند ميزنه ،لبخند خدا گوارایتان. ..عيد سعيد فطر مبارک.
B B BioScientist 2013-08-08 سلام آوا جان، ممنونم، خوبم عیدت مبارک، طاعاتت هم قبول عزیزم من که تقریبا یه هفته، ده روز پیش بهت گفتم که سهمم رو قرائت کردم!
سلام آوا جان، ممنونم، خوبم عیدت مبارک، طاعاتت هم قبول عزیزم من که تقریبا یه هفته، ده روز پیش بهت گفتم که سهمم رو قرائت کردم!
ba ba barghi 2013-08-08 باشه......یادش بخیر ...نصف شبی اومد پیشم گفت دیدی این چی میگه ؟؟؟!!به من میگه دیگه تکرار نشه !!!!:tonguesmiley:
باشه......یادش بخیر ...نصف شبی اومد پیشم گفت دیدی این چی میگه ؟؟؟!!به من میگه دیگه تکرار نشه !!!!:tonguesmiley:
ba ba barghi 2013-08-08 بذار ......البته باید با سپیده هماهنگ کنم ...ولی اون روحرف من حرف نمی زنه !!!!بذار!
mahnam 2013-08-08 همیشه لحظه ی خداحافظی صاحب خانه کنار در می ایستد و به مهمانش لبخند می زند ... لبخند خدا بدرقه ی زندگیتان عید فطر پیشاپیش مبارک ... :riz304:
همیشه لحظه ی خداحافظی صاحب خانه کنار در می ایستد و به مهمانش لبخند می زند ... لبخند خدا بدرقه ی زندگیتان عید فطر پیشاپیش مبارک ... :riz304: