TaTi 2013-08-11 سلام .... من خوبم ... یکی دو روز تو ترک بودم!!!!هههههه........خوبی؟؟؟ چه خبرا؟؟؟:riz304:
گ گ گفتار نیک 2013-08-11 سلااااااااااااااااااااااااااااام:bunnyearsmiley: مرررررررررررررررررررسی :thanks: عید شما هم مبااااااااااااااااااااااارک:4d564ad6: طاعات قبول:riz304:
سلااااااااااااااااااااااااااااام:bunnyearsmiley: مرررررررررررررررررررسی :thanks: عید شما هم مبااااااااااااااااااااااارک:4d564ad6: طاعات قبول:riz304:
sepidh gh 2013-08-09 سلام ...خوبی ؟ همون یه بار هم که رفتم ایرانویچ فهمیدم سرم کلاه رفته ...الکی فقط گرووونه .... همون هفت خوانی که گفتی خوبه ... گه خدا قسمت کنه میایم ولی فک کنم چن سالی طول بکشه که جووور شه حالو خودت هفت خوان رفتی ؟؟ صوفی هم می گن خوووبه ها ...
سلام ...خوبی ؟ همون یه بار هم که رفتم ایرانویچ فهمیدم سرم کلاه رفته ...الکی فقط گرووونه .... همون هفت خوانی که گفتی خوبه ... گه خدا قسمت کنه میایم ولی فک کنم چن سالی طول بکشه که جووور شه حالو خودت هفت خوان رفتی ؟؟ صوفی هم می گن خوووبه ها ...
ba ba barghi 2013-08-09 دلها همه بهاران شد از شمیم باران مه، رخ نموده امشب در عید روزه داران هر کس که در دعایش یادی کند ز یاران شیرینتر از عسل باد کامش به روزگاران
دلها همه بهاران شد از شمیم باران مه، رخ نموده امشب در عید روزه داران هر کس که در دعایش یادی کند ز یاران شیرینتر از عسل باد کامش به روزگاران
شادی 25 2013-08-09 تماشای رنگین کمان زیبای فطر، پاداش کسانی است که با صفای دل زیر بارش باران رحمت رمضان ماندند. طعم شیرین عید سعید فطر گوارای وجودتان.:riz304:
تماشای رنگین کمان زیبای فطر، پاداش کسانی است که با صفای دل زیر بارش باران رحمت رمضان ماندند. طعم شیرین عید سعید فطر گوارای وجودتان.:riz304:
dr..korosh 2013-08-08 امین میدوووووونم...................................خوش گذشت امشب.....تو نماز فردا منم یاد کن..البته من اگه ب نماز فردا برسم...هههههههههههه
امین میدوووووونم...................................خوش گذشت امشب.....تو نماز فردا منم یاد کن..البته من اگه ب نماز فردا برسم...هههههههههههه
konjkave 2013-08-08 گلخنده شوال به ناهید مبارک ابروی خوش ماه به خورشید مبارک آمد خبر از عرش وداع رمضانست عیدست به یاران خبر عید مبارک عید سعید فطر مبارک:riz304::4d564ad6:
گلخنده شوال به ناهید مبارک ابروی خوش ماه به خورشید مبارک آمد خبر از عرش وداع رمضانست عیدست به یاران خبر عید مبارک عید سعید فطر مبارک:riz304::4d564ad6:
منتظر 67 2013-08-08 خداوندا اگر داری بنای دادن عیدی منور کن جهانی را به نور حضرت مهدی(عج) اللهم عجل لولیک الفرج عیدتان مبارکᒴ
خداوندا اگر داری بنای دادن عیدی منور کن جهانی را به نور حضرت مهدی(عج) اللهم عجل لولیک الفرج عیدتان مبارکᒴ