TaTi 2013-08-08 سلام .... ممنونم ... مگه عید شد؟ ها شما هولکی بودین؟؟!!ههههههه عید شما هم پیشاپش مبارک باشه ... دلم لک زده برای نیمروی صبحانه!
سلام .... ممنونم ... مگه عید شد؟ ها شما هولکی بودین؟؟!!ههههههه عید شما هم پیشاپش مبارک باشه ... دلم لک زده برای نیمروی صبحانه!
zErOOn3 2013-08-08 SLM ای ول ... نه بابا مــا کوچیــکـــ شمائیــم در حــد مسترلیگــ ... :rolleyessmileyanim: قلبون خان دادا6
SLM ای ول ... نه بابا مــا کوچیــکـــ شمائیــم در حــد مسترلیگــ ... :rolleyessmileyanim: قلبون خان دادا6
zErOOn3 2013-08-08 سلام خان دادا6 /... مـا بیشتر تر ... شنگولیــم فکنیم /... ممنون /... عیــد شما هم مبارکــ ... خان دادا6 خودتــونیــن ؟!!!! :ad54ad:
سلام خان دادا6 /... مـا بیشتر تر ... شنگولیــم فکنیم /... ممنون /... عیــد شما هم مبارکــ ... خان دادا6 خودتــونیــن ؟!!!! :ad54ad:
TaTi 2013-08-06 داداشی.... راستی ، مبارکا باشه ...:thanks: شیرینیشو بدهکاریا ... خودتو گردن بار نکن خب ... حسابتو با بچه ها صاف کن دیگه!!!
داداشی.... راستی ، مبارکا باشه ...:thanks: شیرینیشو بدهکاریا ... خودتو گردن بار نکن خب ... حسابتو با بچه ها صاف کن دیگه!!!
zErOOn3 2013-08-06 SLM BR0B Ru? tnks a Lot 20 RDF RDF عیــن رــه Dــفـــ کارای اونوری ... خــو میگــن ما اینــوم ... چجتولیــن برار ؟ شنگولیــن ؟ خوچ میذگرـــه ؟!!!! شنگولتیــم رفیــق ...
SLM BR0B Ru? tnks a Lot 20 RDF RDF عیــن رــه Dــفـــ کارای اونوری ... خــو میگــن ما اینــوم ... چجتولیــن برار ؟ شنگولیــن ؟ خوچ میذگرـــه ؟!!!! شنگولتیــم رفیــق ...
Nike313 2013-08-05 :سلام صابر اره خودمم؛ البوم عكسامو تازه پيدا كردم:thanks: عكساش كيفيت ندارن؛ ولي خيلي دوسشون دارم:black_eyed: راستی بابت قبول دوستی ممنون :rose:
:سلام صابر اره خودمم؛ البوم عكسامو تازه پيدا كردم:thanks: عكساش كيفيت ندارن؛ ولي خيلي دوسشون دارم:black_eyed: راستی بابت قبول دوستی ممنون :rose: