TaTi 2013-08-07 دل خوشم با غزلی تازه، همینم کافیست! تو مـــرا باز رســـاندی به یقیـــنم کافیست! قانعــــــم ، بیشتر از این چه بخواهم از تو؟! گاه گاهی که کنـــــــارت بنشینم کافیست! گله ای نیست، من و فاصلــــه ها همزادیم! گاهی از دور تو را خــــــوب ببینم کافیست!
دل خوشم با غزلی تازه، همینم کافیست! تو مـــرا باز رســـاندی به یقیـــنم کافیست! قانعــــــم ، بیشتر از این چه بخواهم از تو؟! گاه گاهی که کنـــــــارت بنشینم کافیست! گله ای نیست، من و فاصلــــه ها همزادیم! گاهی از دور تو را خــــــوب ببینم کافیست!
T T Taraa 2013-08-07 سلام کژال چطوری ننه ؟ کم پیدایی؟ دیگه نمیای طرفای باکس؟ میگمااااااااا ... من اکثر عکسایی که تو گالری میذاری نمیبینم .. نمیدونم بری چی چی ... گفتم بگمت اگه لایک نمیکنم محض ایه
سلام کژال چطوری ننه ؟ کم پیدایی؟ دیگه نمیای طرفای باکس؟ میگمااااااااا ... من اکثر عکسایی که تو گالری میذاری نمیبینم .. نمیدونم بری چی چی ... گفتم بگمت اگه لایک نمیکنم محض ایه
TaTi 2013-08-05 کژال جونم لطف داری به من ، گلم ... انشاا.. بتونم دوست خوبی باشم برات ، این مهمه ! پس اگه کاری داشتی میتونی رو من حساب کنی خانومی ... هر جور بتونم در خدمتم ... درسی ، غیر درسی ...:riz304:
کژال جونم لطف داری به من ، گلم ... انشاا.. بتونم دوست خوبی باشم برات ، این مهمه ! پس اگه کاری داشتی میتونی رو من حساب کنی خانومی ... هر جور بتونم در خدمتم ... درسی ، غیر درسی ...:riz304: