mohana 2013-08-05 خوش بگذرهههه...:thanks: فقط یه چیزی...میشه عکس بگیرین به منم نشون بدین ؟:heart: خییلی دوست دارم کنار هم ببینمتون
خوش بگذرهههه...:thanks: فقط یه چیزی...میشه عکس بگیرین به منم نشون بدین ؟:heart: خییلی دوست دارم کنار هم ببینمتون
mohana 2013-08-05 جدی میری رشت؟الهیییییییییی چ خوووووب که میتونین همو ببینین....:thanks: حیف ک نمیتونم بیام........ ولی طوری نیس...من مطمئنم به روزی دانشگاهمون یکی میشه...نمیدونم از کجا مطمئنم هاا...ولی حسم اینو میگه:heart:
جدی میری رشت؟الهیییییییییی چ خوووووب که میتونین همو ببینین....:thanks: حیف ک نمیتونم بیام........ ولی طوری نیس...من مطمئنم به روزی دانشگاهمون یکی میشه...نمیدونم از کجا مطمئنم هاا...ولی حسم اینو میگه:heart:
mohana 2013-08-05 فک میکنی جمله تو چجوری خوندم؟ فکر کردم میگی عاشق دلتی :25r30wi::25r30wi::25r30wi: از برنج شفته خوشت نمیاد مثه خودم
فک میکنی جمله تو چجوری خوندم؟ فکر کردم میگی عاشق دلتی :25r30wi::25r30wi::25r30wi: از برنج شفته خوشت نمیاد مثه خودم
parnia 2013-08-04 شنبه صبحونه کله پاچه میدم بهت....:black_eyed: ناهارم شفته پلو با خورشت بامیه که حسابی شیرین شه... دسر هم با فلفل دلمه ی چیزی درست میکنم برات...:bunnyearsmiley: مهسا من خیلی دوست دارما...:heart:
شنبه صبحونه کله پاچه میدم بهت....:black_eyed: ناهارم شفته پلو با خورشت بامیه که حسابی شیرین شه... دسر هم با فلفل دلمه ی چیزی درست میکنم برات...:bunnyearsmiley: مهسا من خیلی دوست دارما...:heart:
parnia 2013-08-04 t0837h0nn8zfqu8ultt0837h0nn8zfqu8ult اینو زدم که یادت بمونه بزرگترتو جا نذاری بری....فهمیدی؟ رفتم نماز خونم اومدم باهات بحرفم ولی رفته بودی.....:smiliess (7):
t0837h0nn8zfqu8ultt0837h0nn8zfqu8ult اینو زدم که یادت بمونه بزرگترتو جا نذاری بری....فهمیدی؟ رفتم نماز خونم اومدم باهات بحرفم ولی رفته بودی.....:smiliess (7):
mikhak s 2013-08-04 واقعا؟ نه یادم نمیاد:sad: چقدر خوب اسم پارک و دریاچه یادته ای ول داری. تازگیا نیومدی
parnia 2013-08-04 خو چرا میزنی.....:dadad4:...........برم نماز اول وقتمو بخونم و بیام یاهو:bunnyearsmiley:
mw.ashel 2013-08-04 اشکال نداره دفعه بعد شیوا اومد اونجا براش ویولن میزنی..من خیلی خوشحالم که شما همدیگرو میبینید
mikhak s 2013-08-04 ا ا مهسا؟انقده خواهر شوهر خوفیم که نگووووووووووو:thanks: بابا آوین همش تو خوابه تازه داره لبخند میزنه به موقش عکسای اونم میزارم.
ا ا مهسا؟انقده خواهر شوهر خوفیم که نگووووووووووو:thanks: بابا آوین همش تو خوابه تازه داره لبخند میزنه به موقش عکسای اونم میزارم.