Marc0p0lo 2013-08-05 درود تاتی جان این پرنده که دادی یه خورده ظرافت نداره خیلی قیافش اخمالو هست من میترسم نازش کنم!
BBT 2013-08-04 سلام خب چیه مگه ؟؟؟ تاپیکه دیگه خوب نخوابیدم تو چه زود بیدار شدی وووووووووووووووی هنوز که تو پروفایت نشتی
سلام خب چیه مگه ؟؟؟ تاپیکه دیگه خوب نخوابیدم تو چه زود بیدار شدی وووووووووووووووی هنوز که تو پروفایت نشتی
S S sara25 2013-08-04 مرسیییییییییی تاتی جونم :bunnyearsmiley:شمام خ خوشگلو تو دل برویی، عکسه خودته دیگه نه؟
نوتر 2013-08-04 باشه خدا رو چی دیدی شاید یه روز اومدم شیراز. ولی تا حالا نیومدم و خیلی هم دوس دارم بیام.البته میدونم چون شما سن و سالی ازتون گذشته مهمونداری رو خوب بلدین. هر حال تجربه دارین دیگه خخخخخخخخ
باشه خدا رو چی دیدی شاید یه روز اومدم شیراز. ولی تا حالا نیومدم و خیلی هم دوس دارم بیام.البته میدونم چون شما سن و سالی ازتون گذشته مهمونداری رو خوب بلدین. هر حال تجربه دارین دیگه خخخخخخخخ
نوتر 2013-08-04 ما که نفهمیدیم کجایی هستی. از نظر ما ترکا کلا تو نقشه زیر تهران همه میگن کاکووو. نمیدونم والاه
شادی 25 2013-08-04 راستی اینو امروز از گوگل سرچ کردم. دریاچه مهارلو. امین امروز درباره اش برام گفت. چقدر جالبه. گفتم از جاذبه های توریستی شهرتون اینجا بذارم. بازاریابی کنم واسه شیراز.
راستی اینو امروز از گوگل سرچ کردم. دریاچه مهارلو. امین امروز درباره اش برام گفت. چقدر جالبه. گفتم از جاذبه های توریستی شهرتون اینجا بذارم. بازاریابی کنم واسه شیراز.