bahar9368
پسندها
17

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• با با بهار مریض از دست رفت خودم جواب پیدا کردم:smilies-azardl (181.ولی نگران بودم نکنه اشتباه گفته باشم.ولی خداروشکر اشتباه نکردم منم همین جواب دادم:thanks:
    با با بهار مریض از دست رفت خودم جواب پیدا کردم:smilies-azardl (181.ولی نگران بودم نکنه اشتباه گفته باشم.ولی خداروشکر اشتباه نکردم منم همین جواب دادم:thanks:
    سلاااااااااام بهاری آزمایش تری گلیسرید چه میزانی باشه خطرناک؟عدد میخوام بیماری که در اثرش ایجاد میشه. داشتم تو ام میگشتم ولی دیدم طول میکشه یکی همین الان جواب ازم میخواد.
    سلاااااااااام بهاری آزمایش تری گلیسرید چه میزانی باشه خطرناک؟عدد میخوام بیماری که در اثرش ایجاد میشه. داشتم تو ام میگشتم ولی دیدم طول میکشه یکی همین الان جواب ازم میخواد.
    سلام بهار جونم .....مرسی از درخواستت عزیزم!:bunnyearsmiley:
    سلام بهار جان..بابت درخواست دوستی ممنونم:riz304:
    هییییییییییییییییییییییییییییییییییی:65d6a5d6s:
    هر چی پیغام میذارم نمیرسه
    هییییییییییییییییییییییییییییییییییی:65d6a5d6s:
    هر چی پیغام میذارم نمیرسه
    سلام عزیزم ببین آواتارم چه خوشمل شد.زود باش تبریک بگو به رئیسم بگو شیرینی بگیره شب بیاره پاتوق به مناسبت آواتار جدید من:bunnyearsmiley:
    قربونت برم عزیزم دل به دل راه داره. بهار جان شما میدونی تو یکی دو ترم اخیر کلاسای شعبه بین الملل شهید بهشتی کجا تشکیل میشده.امشب دیدم یکی گفته قشم ولی من فکر میکردم چند ترم اخیر تهران برگزار میشده واسه همینم انتخابش کردم شهرستانم نزدم.خیلی آشفته شدم میدونم اگه قبول شم نرم محرومیت نداره ولی خیلی به بین الملل امیدوار بودم. یکسال نشستم حسابی درس خوندم تمام وقت و انرژیم گذاشتم رو ارشد حالا باید روزی هزار بار بمیرم وزنده بشم که نکنه قبول نشم.آخه چرا؟؟؟مردم از استرس
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا