mahsa. 2013-07-31 خوحتما کسر خواب زیاد داری من اینجوری شم دیه نمیتونم بخوابم سعی کن کسرخوابتو جبران کنی ایشالا ایشونم به حق شهید این ماه به هوش میانو حالشون بهبود پیدا میکنه نه همینطوری.
خوحتما کسر خواب زیاد داری من اینجوری شم دیه نمیتونم بخوابم سعی کن کسرخوابتو جبران کنی ایشالا ایشونم به حق شهید این ماه به هوش میانو حالشون بهبود پیدا میکنه نه همینطوری.
mahsa. 2013-07-31 چرا خدا بد نده نگرانم کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه زیاد خودتو اذیت نکن احتمالا من دیگه نیام.
mahsa. 2013-07-31 ناصر من دارم میرم محمد اومد محکم بزن تو گوشش بگو مهسا گفت زمانیکه من مهمون داشتم جوراباتم تو باکس درمیاوردی حالا که من هستم تو رفتی افق
ناصر من دارم میرم محمد اومد محکم بزن تو گوشش بگو مهسا گفت زمانیکه من مهمون داشتم جوراباتم تو باکس درمیاوردی حالا که من هستم تو رفتی افق
zErOOn3 2013-07-31 سلام ... مــا اصــا نمیاییـــوم ... فقط گه گاهی اونم HiBY3 دیـروز دیدیــم داره بزن و بکوبـــ را میفته گفتیم خنثی ـــش کنیم ... همیـــن ... (که شیتون گولمون زدـو یکمکی چتیدیــم) موفق باشیـــن ...
سلام ... مــا اصــا نمیاییـــوم ... فقط گه گاهی اونم HiBY3 دیـروز دیدیــم داره بزن و بکوبـــ را میفته گفتیم خنثی ـــش کنیم ... همیـــن ... (که شیتون گولمون زدـو یکمکی چتیدیــم) موفق باشیـــن ...
حسان 2013-07-29 سلام صفحه اصلی برام باز نمیشه؟ بعد که نام عبور میزنم........ ارور 503 میده؟ جرا؟:smiliess (2):