bahar.zr93 2013-07-28 دعایت میکنم من در میان ربنای سبز دستانم... دعایم کن سر سجاده سبزت، میان بغض چشمانت... گمانم هم دعای من بگیرد هم دعای تو... دعایم کن عزیز...
دعایت میکنم من در میان ربنای سبز دستانم... دعایم کن سر سجاده سبزت، میان بغض چشمانت... گمانم هم دعای من بگیرد هم دعای تو... دعایم کن عزیز...
mw.ashel 2013-07-27 دانی زچه رو دیده ما میگرید / در ماتم شاه اولیا می گرید تنها ز غمش اهل زمین گریان نیست / عیسی به فلک از این عزا میگرید با تسلیت ایام شهادت مولای متقیان در مناجات شبانه شبهای قدر را ،التماس دعا دارم:rose:
دانی زچه رو دیده ما میگرید / در ماتم شاه اولیا می گرید تنها ز غمش اهل زمین گریان نیست / عیسی به فلک از این عزا میگرید با تسلیت ایام شهادت مولای متقیان در مناجات شبانه شبهای قدر را ،التماس دعا دارم:rose:
شادی 25 2013-07-27 آقا امین امشب به یادت و برای آرزو هایت دعا می کنم. تو هم مرا از دعاهای خوبت بی نصیب نگذار.
A A a_67 2013-07-27 سلام صبحتون.....اااااااااااا...........بخشید ظهرتون بخیر........خخخخخخخخ نه خدا رو شکر گشنه ام نیست........هنوز......ههههههه
سلام صبحتون.....اااااااااااا...........بخشید ظهرتون بخیر........خخخخخخخخ نه خدا رو شکر گشنه ام نیست........هنوز......ههههههه