bahar9368 2013-07-27 شبهای دراز بی عبادت چه کنم؟ طبعم به گناه کرده عادت چه کنم؟ گویند که کریم است و گنه میبخشد گیریم که بخشد،زخجالت چه کنم ؟
شبهای دراز بی عبادت چه کنم؟ طبعم به گناه کرده عادت چه کنم؟ گویند که کریم است و گنه میبخشد گیریم که بخشد،زخجالت چه کنم ؟
mohana 2013-07-27 خدایا! اگر همه ی عالم، روی از من برگردانند، سخت است، شکستگی دارد، دلگیری دارد، اما، باکی نیست، تو روی برنگردانی؟! تو اگر دست رد به سینه ی ما بزنی ما از دست میرویم ها! خدایا!
خدایا! اگر همه ی عالم، روی از من برگردانند، سخت است، شکستگی دارد، دلگیری دارد، اما، باکی نیست، تو روی برنگردانی؟! تو اگر دست رد به سینه ی ما بزنی ما از دست میرویم ها! خدایا!
AWWA 2013-07-27 دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند / و اندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند چه مبارک سحری بود و چه فرخنده شبی / آن شب قدر که این تازه براتم دادند . . .
دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند / و اندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند چه مبارک سحری بود و چه فرخنده شبی / آن شب قدر که این تازه براتم دادند . . .
حسان 2013-07-27 امشب شب قدر است وقت بخشیدن و صاف کردن دل، پس مرا ببخش ، اگر با صدایی یا زبانی بر دلت ترکی انداخته ام. التماس دعا
امشب شب قدر است وقت بخشیدن و صاف کردن دل، پس مرا ببخش ، اگر با صدایی یا زبانی بر دلت ترکی انداخته ام. التماس دعا
mw.ashel 2013-07-27 دانی زچه رو دیده ما میگرید / در ماتم شاه اولیا می گرید تنها ز غمش اهل زمین گریان نیست / عیسی به فلک از این عزا میگرید با تسلیت ایام شهادت مولای متقیان در مناجات شبانه شبهای قدر را ،التماس دعا دارم:rose:
دانی زچه رو دیده ما میگرید / در ماتم شاه اولیا می گرید تنها ز غمش اهل زمین گریان نیست / عیسی به فلک از این عزا میگرید با تسلیت ایام شهادت مولای متقیان در مناجات شبانه شبهای قدر را ،التماس دعا دارم:rose:
bioshimi@ 2013-07-26 عزيز من اشتباهي همه ي دوستامو حذف كردم كلن......دوباره برا همه درخواست دوستي دادم برا شمام دادم...معذرت ميخوام ولي عمدي نبود عزيزم ازم ناراحت نباش...بازم معذرت ميخوام اگه دوباره عضو دوستام باشي خوشحال ميشم ممنون:riz304:
عزيز من اشتباهي همه ي دوستامو حذف كردم كلن......دوباره برا همه درخواست دوستي دادم برا شمام دادم...معذرت ميخوام ولي عمدي نبود عزيزم ازم ناراحت نباش...بازم معذرت ميخوام اگه دوباره عضو دوستام باشي خوشحال ميشم ممنون:riz304: