AWWA 2013-07-31 پس خوش به حالت..من چند روز قبلو نمیتونستم بیام. مگه بازم عکس پروانه گذاشتی؟! من نمیبینم. احتمالا به خاطر سرعت کممه.
پس خوش به حالت..من چند روز قبلو نمیتونستم بیام. مگه بازم عکس پروانه گذاشتی؟! من نمیبینم. احتمالا به خاطر سرعت کممه.
AWWA 2013-07-31 سلام تاتی جون....خوبی؟ مگه شما این چند روزه میتونستی وارد سایت بشی؟ من که هر کاری میکردم نمیشد! برای عکس قشنگتم مرسییی
سلام تاتی جون....خوبی؟ مگه شما این چند روزه میتونستی وارد سایت بشی؟ من که هر کاری میکردم نمیشد! برای عکس قشنگتم مرسییی
STRUCTURE 66 2013-07-29 در دنیا گشتم! کسی شفاعتم نکرد ! گفتند تو گناهکاری ! تو فاسدی! تو رو سیاهی ! باز هم مگر آغوش گرم خدا پناهم باشد !!! چون او خدای من است !!!!!
در دنیا گشتم! کسی شفاعتم نکرد ! گفتند تو گناهکاری ! تو فاسدی! تو رو سیاهی ! باز هم مگر آغوش گرم خدا پناهم باشد !!! چون او خدای من است !!!!!
sa@@ra 2013-07-27 دل خوشم با غزلی تازه، همینم کافیست تو مرا باز رساندی به یقینم کافیست قانعم ، بیشتر ازاین چه بخواهم از تو گاه گاهی که کنارت بنشینم کافیست گله ای نیست، من و فاصله ها همزادیم گاهی از دور تو را خوب ببینم کافیست
دل خوشم با غزلی تازه، همینم کافیست تو مرا باز رساندی به یقینم کافیست قانعم ، بیشتر ازاین چه بخواهم از تو گاه گاهی که کنارت بنشینم کافیست گله ای نیست، من و فاصله ها همزادیم گاهی از دور تو را خوب ببینم کافیست
AWWA 2013-07-27 دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند / و اندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند چه مبارک سحری بود و چه فرخنده شبی / آن شب قدر که این تازه براتم دادند . . .
دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند / و اندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند چه مبارک سحری بود و چه فرخنده شبی / آن شب قدر که این تازه براتم دادند . . .