bahar.zr93 2013-07-28 دعایت میکنم من در میان ربنای سبز دستانم... دعایم کن سر سجاده سبزت، میان بغض چشمانت... گمانم هم دعای من بگیرد هم دعای تو... دعایم کن...
دعایت میکنم من در میان ربنای سبز دستانم... دعایم کن سر سجاده سبزت، میان بغض چشمانت... گمانم هم دعای من بگیرد هم دعای تو... دعایم کن...
dena 2013-07-27 تشنه ام این رمضان تشنه تر از هر رمضانی شب قدر آمده تا قدر دل خویش بدانی لیله القدر عزیزی است بیا دل بتکانیم سهم ما چیست از این روز همین خانه تکانی "التماس دعا"
تشنه ام این رمضان تشنه تر از هر رمضانی شب قدر آمده تا قدر دل خویش بدانی لیله القدر عزیزی است بیا دل بتکانیم سهم ما چیست از این روز همین خانه تکانی "التماس دعا"
sepidh gh 2013-07-27 امشب که بلرزید دل و بغض و صدایت / آرام روان گشت دلت سوی خدایت رفتى به در خانه آن قاضى حاجات / یاد آر مرا ملتمس لطف و دعایت . . .:riz304:
امشب که بلرزید دل و بغض و صدایت / آرام روان گشت دلت سوی خدایت رفتى به در خانه آن قاضى حاجات / یاد آر مرا ملتمس لطف و دعایت . . .:riz304:
mohana 2013-07-27 خدایا! اگر همه ی عالم، روی از من برگردانند، سخت است، شکستگی دارد، دلگیری دارد، اما، باکی نیست، تو روی برنگردانی؟! تو اگر دست رد به سینه ی ما بزنی ما از دست میرویم ها! خدایا!
خدایا! اگر همه ی عالم، روی از من برگردانند، سخت است، شکستگی دارد، دلگیری دارد، اما، باکی نیست، تو روی برنگردانی؟! تو اگر دست رد به سینه ی ما بزنی ما از دست میرویم ها! خدایا!