TaTi 2013-07-31 :heart:دوست داشتنی ترین دوستِ من امشب پیش دوست داشتنی ترین دوستِ دنیا این دوستت رو هم یاد کن ، که خیلی دوستت داره ...:heart:
:heart:دوست داشتنی ترین دوستِ من امشب پیش دوست داشتنی ترین دوستِ دنیا این دوستت رو هم یاد کن ، که خیلی دوستت داره ...:heart:
!SeCreT! 2013-07-28 گر نهادی تاج قرآنی به سر یا نهادی سر به سجده تا سحر دل شکست و آمدت اشک بصر جان مولا زیر لب آهسته نامم را ببر التماس دعا...
گر نهادی تاج قرآنی به سر یا نهادی سر به سجده تا سحر دل شکست و آمدت اشک بصر جان مولا زیر لب آهسته نامم را ببر التماس دعا...
mikhak s 2013-07-27 روزی از دل پرسیدن: کی شادی؟ گفت: هر وقت که عزیزی یادم کند. پس خدایا آنکه صادقانه مرا یاد می کند، عاشقانه نگاهش کن.
روزی از دل پرسیدن: کی شادی؟ گفت: هر وقت که عزیزی یادم کند. پس خدایا آنکه صادقانه مرا یاد می کند، عاشقانه نگاهش کن.
TaTi 2013-07-27 شده در خلوت تنهایی خود ، یاد یک خاطره شادت بکند؟!!! لرزه بر قلب و دلت اندازد ، بی خبر از همگانت بکند؟!!! تویی آن خاطره ی خلوت تنهایی من...!
شده در خلوت تنهایی خود ، یاد یک خاطره شادت بکند؟!!! لرزه بر قلب و دلت اندازد ، بی خبر از همگانت بکند؟!!! تویی آن خاطره ی خلوت تنهایی من...!
sa@@ra 2013-07-25 دوستان واقعي هر طور بتوانند به اندازه ي هم درمي آيند بيشترهايشان را به رخ کمترهاي ديگري نمي کشند ، دوستان واقعي هم اندازه اند!
دوستان واقعي هر طور بتوانند به اندازه ي هم درمي آيند بيشترهايشان را به رخ کمترهاي ديگري نمي کشند ، دوستان واقعي هم اندازه اند!