AWWA 2013-08-07 سلام ساراجان خوبی؟ میخواستم یادآوری کنم برای ختم قرآن فقط تا فردا(پنج شنبه) فرصت هست. لطفا اتمام قرائتت رو بهم خبر بده مرسی پیشاپیش عیدم مبارک
سلام ساراجان خوبی؟ میخواستم یادآوری کنم برای ختم قرآن فقط تا فردا(پنج شنبه) فرصت هست. لطفا اتمام قرائتت رو بهم خبر بده مرسی پیشاپیش عیدم مبارک
حسان 2013-07-29 سلام سارایی........ خوبی؟ پیام یکی دیگه رو خوندی؟؟:smiliess (3): نمیدونم گلم مشکل کجاس؟؟ به ادمین باید بگیم؟؟؟ خیلی داغون شده؟تنظیمات کلا ریخته به هم...
سلام سارایی........ خوبی؟ پیام یکی دیگه رو خوندی؟؟:smiliess (3): نمیدونم گلم مشکل کجاس؟؟ به ادمین باید بگیم؟؟؟ خیلی داغون شده؟تنظیمات کلا ریخته به هم...
bahar9368 2013-07-27 شبهای دراز بی عبادت چه کنم؟ طبعم به گناه کرده عادت چه کنم؟ گویند کریم است و گنه میبخشد گیریم که ببخشد،زخجالت چه کنم؟
شبهای دراز بی عبادت چه کنم؟ طبعم به گناه کرده عادت چه کنم؟ گویند کریم است و گنه میبخشد گیریم که ببخشد،زخجالت چه کنم؟
MAHSABANOO 2013-07-26 خدایا در این شبهایه قدر قدم هایی را که برایم بر میداری بر من اشکار کن تا در هایی که به سویم میکشایی ندانسته نبندم و در هایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم ................. التماس دعا
خدایا در این شبهایه قدر قدم هایی را که برایم بر میداری بر من اشکار کن تا در هایی که به سویم میکشایی ندانسته نبندم و در هایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم ................. التماس دعا