amirreza 2013-07-26 نه مهنام این بجز حرس خوردن چیز دیگه ای نمیخوره:tonguesmiley: ببخشین املای حرثو شک دارم ...خودتون به معلمیه خودتون تصحیحش کنین:25r30wi:
نه مهنام این بجز حرس خوردن چیز دیگه ای نمیخوره:tonguesmiley: ببخشین املای حرثو شک دارم ...خودتون به معلمیه خودتون تصحیحش کنین:25r30wi:
DNA.2013 2013-07-23 چه جااالب مال تو هم فلج شد پس عااادیه فلج شدنشون من فک کردم کم کاری از من بوده :دی
mahnam 2013-07-22 پس چیم؟؟؟ :motat: هنرمند؟؟!!! :25r30wi: واقعا زیبااااس... آدم ایناارو که میبینه تحریک میشه بره یه طرح بزنه... واالااا :sdasdasd:
پس چیم؟؟؟ :motat: هنرمند؟؟!!! :25r30wi: واقعا زیبااااس... آدم ایناارو که میبینه تحریک میشه بره یه طرح بزنه... واالااا :sdasdasd:
navik 2013-07-17 اشك در چشم من و ، ياد به دفتر مانده اين حسرت وغم، از تو به دل جا مانده گفتند زمان رفتنم نزديك است خنديدم و اين تبسم تلخ به لب ، جا مانده ! انها كه نميدانستند از رفتن تو من رفته ام و ، فقط تنم جا مانده ! k1nd 92/4/26
اشك در چشم من و ، ياد به دفتر مانده اين حسرت وغم، از تو به دل جا مانده گفتند زمان رفتنم نزديك است خنديدم و اين تبسم تلخ به لب ، جا مانده ! انها كه نميدانستند از رفتن تو من رفته ام و ، فقط تنم جا مانده ! k1nd 92/4/26
mahnam 2013-07-12 شهرزاااد خوووو رفتم دیگه ... :bunnyearsmiley: با اون شکلکا خواستم بگم به خودت مسلط باش :tsimuzpzwoap1t9y3o7 ، الان ناپدید میشم h34r-smiley:، معتاد شدیم به انجمن رفت پی کارش... :motat:
شهرزاااد خوووو رفتم دیگه ... :bunnyearsmiley: با اون شکلکا خواستم بگم به خودت مسلط باش :tsimuzpzwoap1t9y3o7 ، الان ناپدید میشم h34r-smiley:، معتاد شدیم به انجمن رفت پی کارش... :motat: