mikhak s
پسندها
35

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• از اول منظورم از بدو تولدت بود اصلا فکر کنم اسمتو می خواستن بزارن جنبه خانوم:tonguesmiley:
    من کجا سو استفاده کردم دیشب موقع سحر بیدار شدم سریع اومدم پای سیستم تا خود ساعت 8 ازت سوال بپرسم می خواستم به 500 برسونم سوالامو ولی وقتی دیدم اعتراف کردی که سوختی دیگه بیخیال شدم گفتم گناه داره
    تازه کلی هم طرفدار داریا بهم پیام میدادن که بس کنم و گناه داری و این حرفا....
    خدایا در این شبهایه قدر قدم هایی را که
    برایم بر میداری بر من اشکار کن
    تا در هایی که به سویم میکشایی
    ندانسته نبندم
    و در هایی که به رویم میبندی به اصرار
    نگشایم .................
    سلام میخک جون مرسی بخاطر پیغام دوستیت عزیزم، باعث افتخاره:rose:
    سلام ممنون تو خوبی عزیز ؟هستم ولی کم میام
    در خدمتم
    اتفاقاً امشب افطار آش رشته داشتیم.. اگه می تونستم برات می فرستادم...:tonguesmiley::13::(40):
    یادت رفته بود؟؟آره؟؟:mad_majidonline:پس منم یادم رفته بود میخکی هم هست.بله:sdasdasd:
    چرا تازگیا همه بهم میگن بی معرفت؟؟:14:ها.خو خودمم نمیدونم کی میام،کی میرم اخه...
    دیدی.خیلی باهوشماااا.جدا دو ماهو نیمشه؟؟؟بعد من الان فهمیدم.نمیخوای زودتر بگی ب آدم؟؟؟ها؟؟:sdasdasd:
    ای جونم.چ اسم قشنگی هم داره.عوض من هرودوتاشونو مححححکم ببوس.:bunnyearsmiley:
    سلااااام.مرسی خوبم.توخوبی؟؟اره من کم میام خب.ولی تو نباید ی یادی از ما بکنی؟؟ها؟؟:sdasdasd:
    دل منم برات تنگ شده بود خب.تارا چطوره خوبه؟؟(ببین اسمش چ خوب یادم مونده):motat:
    میگمااون یکی کوچولوتون ب دنیا نیومده هنوز؟؟:28:
    از پسش بر میای :28:
    شبت بهشت عزیزم.:smiliess (10):
    خب ادم که عاشق میشه حالش بد نمیشه
    باز ممنون از لطفت
    تو پرانتز بگم این اواتار گذاشتم حس مشتکر با ادمین پیدا کنم احساس کردم شبیه ان خخخخخخخخ
    شب خوش
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا