mj1919
پسندها
191

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام
    حالا تیکه نمینداختین نمی شد یعنی؟؟!!! :tonguesmiley:
    خووو چیکار کنم ، من خودم عکسو می دیدم، بعد گذاشتم واسه خودم اومدم الان دیدم عکسی وجود نداره!!!
    حالا واسه بالای 20 نفرم همینو گذاشتم :25r30wi: :whistle:
    کاری نداشت آقا مجتبی
    اون پیغام که در گلو پروفایل گیر کرده بود نیاز به مدیریت داشت.. اول چند تا پیام رو انتخاب کردم بعد زدم تایید نشده.... بعد دوباره همون پیام هارو انتخاب کردم زدم تایید شده..... پیغامو حذف شد....

ولی جدا همیشه برا یمن این جوری بوده تا وقتی به مشکلی نخوردم دنبال راه حلش نبودم... وقتی یه ایرادی ایجاد میشه میرم دنبال رفعش....
    الان که فکر می کنم میبینم برا همین هم هست که همیشه بهترین مشاوره ها رو از ادم هایی گرفتم که خودشون خیلی سختی و مشکلات داشتن چون به تعداد مشکلاتشون راهکار برای رفع اونا بلدن...

التماس دعا.. یا حق
    :14::14:
    من بی تقصیرم... خانم مهنای گرامی گفتن مدیر ارشد ها میتونن ما هم مزاحم شما شدیم.....پوزش:riz513:

میگن تا با مشکل روبه رو نشی راهکار یاد نمیگیری اینه... الان کوله باری از تجربه دارم دیگه:motat:
    آقا مجتبی ..لطفا ببینین این پغام های تایید نشده مارو میتونین تایید کنین؟؟ الان پیام دارم سه پیغام در انتظار تایید مدیر...
    :sdasdasd:

حالا مشکل خاصی پیش نمیاد....... فقط همش توهم داشتن یه پیغام جدید نخونده پیدا میکنه ادم:whistle:
    سلام... اقا مجتبی اون مشکل هنو رفع نشده؟؟:sadsmiley:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا