waria
پسندها
44

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• اخی....خدا رحمتشون کنه.....منم بابابزرگ ندارم:ph34r-smiley:

مادربزرگ دارم فقط:ph34r-smiley:...........خو باوشه مهسایی...اینجوری که من و تو داریم پیش میریم میترسم اخرش لسم همم فراموش کنیم....

حالا خودمون به درک...مایکل نصفه مونده....:whistle:
    خونه بابا بزرگم.....ینی همچین خونواده ای داریما...خونشون مجهز به نته :whistle:

البته شوخی کردم...قضیه نت داشتن اینجا مفصله....منم دلم برات تنگ شده مهسا...این چند روز دلم واسه خودمم تنگ شده بخدا....فردام نیستم تا عصری ولی دیگه از شب میام و ی دل سیر باهات میحرفم...خیلی دلم هواتو کرده مهسا...خیلی:sad:
    خراب نه...ولی خونه نیستم....:whistle:

مهسا...:heart::heart:

راستی تو برگشتی خونه؟
    وای ببین کی اینجاااااااااس....

مهسا به یاهو دسترسی ندارم....ولی ..........هیچی.....خیلی دوست دارم:dadad4:
    دانلود

چک چک باران بــــــهار شیرین است، در یاد دارم تو را، شد بیدار در دل غم دیرینم، از ناز لاله زار، بیدلم، بیدلم، خنجر زدند بر سینه ام، جدا کردند ما را، میهنم، میهنم، تقدیرم آه همین است، چرا، چرا، آی چرا؟ چک چک باران بــــــهار شیرین است، در یاد دارم تو را، شد بیدار در دل غم دیرینم، از ناز لاله زار.

بچه قشنگ و با احساس میخونه:painting:
    اییم:wacsmiley: حالا من یه چیزی گفتم مگه میشه تو رو فراموش کرد دخمل باهوش:28:
    سلام واریا جان... امیدوارم که خوب باشی... نماز و روزه تو هم قبول باشه... التماس دعا:bunnyearsmiley:
    نه عسلم میدونی که شیوا دلش قد یه دریاست آخه میدیدم کم پیدا شده ازش پرسیدم اونم با صرار فراوانی که کردم گفت سرش گرمه و منو از نگرانی در آورد و ممنونم و التماس دعا:riz304:
    خواهش میکنم عزیزم.......نه به شیوا گفتم که از این عروسکه خیلی خوشم اومد و یاد بچگیام افتادم که یکی از اینا رو داشتم :sad:ولی نمیدونم در گذر زمان رفت تو شهر گمشده ها..........واریا جون اگه زحمتی نیست میتونی لینک اون فیلما رو بهم پ.خ کنی تا منم وقتی حوصلم سررفت برم از اونجا دانلود کنم؟:riz304:
    اومدم در خونتون خونه نبودی....:whistle:.......میدونم ناهارخوران رفته بودی:sdasdasd:

مهسا مهمونه دختر خالمه......:motat:......یعک حالی میده ازش کار میکشم که نگووووو:tonguesmiley:
    مرسی گلم... خودت خوبی؟؟
    خواهش می کنم... :whistle:
    ای خدااااا... داشتم درست می کردم به ترتیب ... واسه یکی دو نفرم که نفرستادم ... واسه ملتی فرستادم ... :14: تا بهت برسم طول کشد عززززیززمم...

خوووووووووووووو بی معرفتی دیگه :smilies-azardl (12) مگه تو اینجایی که بگم؟ اصلا یادم رفته بود واریایی هم هست:tonguesmiley: چشمممممممممممممممممممم عزیزم.
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا