حسان 2013-07-23 عاقا من املام خیلی ضعیفه............:sad: برنامه چی باشه یعنی؟؟ دکتر چه کمکی کنه بهمون؟
حسان 2013-07-23 :25r30wi: باید رو ژن شیرازی ها یه کار تحقیقی میدانی بشه.. اون ژن خاص که بیانش زیاده رو کشف کنیم...:smilies:
:25r30wi: باید رو ژن شیرازی ها یه کار تحقیقی میدانی بشه.. اون ژن خاص که بیانش زیاده رو کشف کنیم...:smilies:
حسان 2013-07-23 چرا... هر از گاهی تو خونه تکنیک ها و کاتا ها رو میرم.... کمیته هم کهh34r-smiley: والیبال میرم الان
حسان 2013-07-23 من خوبه وشاد وشنگول به لطف خدای مهربون... خواهش خواهری...اون عکس اخری که پسره دست نداشت خیلی جالب بود... از اوناست که بهم میگه هر کاری بخوای میشه بکنی.... اون خانم صورتی پوشیده بود هم خیلی خوب بود... ممنوووووووووووووووووووووووووووونم:riz304:
من خوبه وشاد وشنگول به لطف خدای مهربون... خواهش خواهری...اون عکس اخری که پسره دست نداشت خیلی جالب بود... از اوناست که بهم میگه هر کاری بخوای میشه بکنی.... اون خانم صورتی پوشیده بود هم خیلی خوب بود... ممنوووووووووووووووووووووووووووونم:riz304:
حسان 2013-07-23 سلام سلام...:thanks: سوال:چرا این همه به عکس های ورزش های رزمی علاقه داری خواهری؟؟:28:
B B bakhshi 2013-07-23 سلام خوب هستین می دونستم اشپزی دوست دارید گفتم از این عکس ها استفاده کنید تو تاپیک هایی که می زنید :riz304:
سلام خوب هستین می دونستم اشپزی دوست دارید گفتم از این عکس ها استفاده کنید تو تاپیک هایی که می زنید :riz304:
mikhak s 2013-07-22 اون که آره واقعا بعید میدونم حریف مهسا بشم.آره سوالاشو دوس دارم. واقعا به چالش می کشونه:wacsmiley::wacsmiley:
اون که آره واقعا بعید میدونم حریف مهسا بشم.آره سوالاشو دوس دارم. واقعا به چالش می کشونه:wacsmiley::wacsmiley: