zErOOn3 2013-07-23 سلام ... صبـــ صبـــ ... پــخ ... PKH نـــوپـــ ... خیلــی ام با احساس مس نگاهــن ـــو البته یه فکری تو ســر دانیـــ ـــن فکنیم ... ... :28: عسکا نـی که !!! همینتور اینــا !!! :tonguesmiley: بــدرود ...
سلام ... صبـــ صبـــ ... پــخ ... PKH نـــوپـــ ... خیلــی ام با احساس مس نگاهــن ـــو البته یه فکری تو ســر دانیـــ ـــن فکنیم ... ... :28: عسکا نـی که !!! همینتور اینــا !!! :tonguesmiley: بــدرود ...
patris 2013-07-22 مرسی آوا جان لطف کردی عزیزم:rose: باشه چشم قرائت میکنم و خبر میدم لطفا منم میون دعاهات دعا کن
karshenasgh 2013-07-22 سلام آوا جان... سهم خودم رو خوندم: 53)عالبس بن ابی شبیب الشاکری....کارشناس غ.....آیات 151 تا انتهای سوره آل عمران امیدوارم که ازم راضی باشی... التماس دعا:rose:
سلام آوا جان... سهم خودم رو خوندم: 53)عالبس بن ابی شبیب الشاکری....کارشناس غ.....آیات 151 تا انتهای سوره آل عمران امیدوارم که ازم راضی باشی... التماس دعا:rose:
konjkave 2013-07-22 سلام آوا جون ببخشید درگیر مریضی مامانم بودم حتما تا پس فردا میخونم خبرش میدم شرمنده:sad:
@parisa 2013-07-22 سلام آواجون وای دستت درد نکنه عزیزم لطف کردی! ولی من اگه بخام راجب رشتم آیه دربیارم باید نصف قرآنو بنویسم........خخخخخخخخخخخخخخ!
سلام آواجون وای دستت درد نکنه عزیزم لطف کردی! ولی من اگه بخام راجب رشتم آیه دربیارم باید نصف قرآنو بنویسم........خخخخخخخخخخخخخخ!
zErOOn3 2013-07-22 سلام ... خـــــــــــدارو شکــر .... ولی به نظر شبیهشـــه هــا ... روحشــون شــاد ... منظور اوشون بودــا ... والبته تو فیلم ... ایفــای نقــش 20 دارن چی رو نیگا می کنـن ؟ !!!! یخ .... :rolleyessmileyanim: ممنــونیــوم ...
سلام ... خـــــــــــدارو شکــر .... ولی به نظر شبیهشـــه هــا ... روحشــون شــاد ... منظور اوشون بودــا ... والبته تو فیلم ... ایفــای نقــش 20 دارن چی رو نیگا می کنـن ؟ !!!! یخ .... :rolleyessmileyanim: ممنــونیــوم ...
parnia 2013-07-22 سلام اوا جونم....ممنونم.نماز و روزه تو هم قبول گلم.... امروز اون تموم میشه....مشتاقم این سوره های جدیدو بخونم و ببینم در مورد رشتم توشون چیزی هست:rolleyessmileyanim:
سلام اوا جونم....ممنونم.نماز و روزه تو هم قبول گلم.... امروز اون تموم میشه....مشتاقم این سوره های جدیدو بخونم و ببینم در مورد رشتم توشون چیزی هست:rolleyessmileyanim:
parand 2013-07-22 سلام اوا جون. عزیزم مرسی از اطلاع رسانیت درباره ختم موضوعی قران.........:rose: شاد و سلامت باشی................
سلام اوا جون. عزیزم مرسی از اطلاع رسانیت درباره ختم موضوعی قران.........:rose: شاد و سلامت باشی................
منتظر 67 2013-07-21 اره عزیزم..هر جور صلاح میدونید.......................گفتم شاید مربوط به اونجا نشه ممنونم
nutgirl92 2013-07-21 ممنونم عزیردلم ... برای شما هم قبول حق ان شالله .. :riz304: مرسی بابت نظم و هماهنگی که انصافا تشکر براش خیلی کمه
ممنونم عزیردلم ... برای شما هم قبول حق ان شالله .. :riz304: مرسی بابت نظم و هماهنگی که انصافا تشکر براش خیلی کمه