حسان 2013-07-20 باووووووووووووووووووووشه....... لیلایی قول میدم از فردا بیشتر بخونم.. قول:smilies-azardl (113
حسان 2013-07-20 لیلایی ما این جا وقت تلف کردیم خودت که در جریانی خواهری کارای مدیریتی بوده دیگه.....:motat: دیگه واقعنی شب بخیر:heart:
لیلایی ما این جا وقت تلف کردیم خودت که در جریانی خواهری کارای مدیریتی بوده دیگه.....:motat: دیگه واقعنی شب بخیر:heart:
TUMS 2013-07-20 هههههههههه فامیل ممنونم لیلا خانوم خوبین ؟ نمازو روزه هاتون قبول حق باشه برای منم دعا کن
TUMS 2013-07-20 سلام لیلا خانوم گل آره آشناست :25r30wi: ولی آواتار من اینهمه آرایشی نبود این فک کنم آرایش زیاد کرده خخخخخخ
سلام لیلا خانوم گل آره آشناست :25r30wi: ولی آواتار من اینهمه آرایشی نبود این فک کنم آرایش زیاد کرده خخخخخخ
حسان 2013-07-20 اره دیگه کاتا قهوه ای یاد گرفتم باید میرفتم امتحان مشکی میدادم.. که نشد دیگه خواهر مشکلات زندگی نذاشت.... . . . . نه خواهر شما در امنیت کاملی:motat:
اره دیگه کاتا قهوه ای یاد گرفتم باید میرفتم امتحان مشکی میدادم.. که نشد دیگه خواهر مشکلات زندگی نذاشت.... . . . . نه خواهر شما در امنیت کاملی:motat:
mohana 2013-07-20 آآآآآآه که اینطور... ان شالله دوباره یجوری میشه میای مازندران..میای شهر ما...همو میبینیم:28: