AWWA 2013-07-20 با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات لینک ختم موضوعی قرآن هدیه به شهدای گمنام http://olumpezeshki.ir/forum/thread8467.html زمان ختم :16 ماه مبارک رمضان تا روز عید سعید فطر [IMG]
با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات لینک ختم موضوعی قرآن هدیه به شهدای گمنام http://olumpezeshki.ir/forum/thread8467.html زمان ختم :16 ماه مبارک رمضان تا روز عید سعید فطر [IMG]
حسان 2013-07-20 ببخشید... همون سوال اوا رو داشتم... منم همون پرویز پزستویی تصورتون میکنم.....همش فکر میکنم سنتون زیاده....
ببخشید... همون سوال اوا رو داشتم... منم همون پرویز پزستویی تصورتون میکنم.....همش فکر میکنم سنتون زیاده....
bioelectric 2013-07-20 مهندس جان شما بزرگوارید، من همه جوره کوچیک شما هستم. حالا راستی این اپسیلون را اینجا چقدر باید تعریف کنیم؟
مهندس جان شما بزرگوارید، من همه جوره کوچیک شما هستم. حالا راستی این اپسیلون را اینجا چقدر باید تعریف کنیم؟
AWWA 2013-07-20 سلام.... عکس خودمه قبل از انقلاب گرفتم:sarma::motat: "آدری هپبورنه" از بازیگرای خیلی قدیمیه آمریکایی- بلژیکی برای عکس قشنگیم که فرستادین ممنون:rose:
سلام.... عکس خودمه قبل از انقلاب گرفتم:sarma::motat: "آدری هپبورنه" از بازیگرای خیلی قدیمیه آمریکایی- بلژیکی برای عکس قشنگیم که فرستادین ممنون:rose:
zErOOn3 2013-07-20 سلام ... به به داداـــَش ... عسکـــ خودتونـــه ... آشنا نمی وزنیــن ؟ ــــه اسمتون صــابرــه ... نوپـــ نوشناسیــم ... خیالتون راحـتـــ ... خاسیــم بگیم آواتارتونــو یه موقـــه عوژ نکنیـــنــا ... عوژم کردیــن باژم از پرستو خان وزاریـــن !!! ممنونیــوم ... :smiliess (8):
سلام ... به به داداـــَش ... عسکـــ خودتونـــه ... آشنا نمی وزنیــن ؟ ــــه اسمتون صــابرــه ... نوپـــ نوشناسیــم ... خیالتون راحـتـــ ... خاسیــم بگیم آواتارتونــو یه موقـــه عوژ نکنیـــنــا ... عوژم کردیــن باژم از پرستو خان وزاریـــن !!! ممنونیــوم ... :smiliess (8):
TaTi 2013-07-16 سلام اینم فایل صوتی آهنگ جینگ و جینگ ساز میاد با صدای هایده hayde البته تو همون تایپیک هم گذاشتم. امیدوارم بتونید براحتی دانلود کنید و گوش کنید.:riz304:
سلام اینم فایل صوتی آهنگ جینگ و جینگ ساز میاد با صدای هایده hayde البته تو همون تایپیک هم گذاشتم. امیدوارم بتونید براحتی دانلود کنید و گوش کنید.:riz304:
bioelectric 2013-07-15 مهندس ما که هستیم، منتها متاسفانه دیگه شیفتامون به هم نمیخوره التماس دعا برا همه مردم
mj1919 2013-07-15 صابر جان ما قد این بچه هه لحظه ی خوب دعا نداریم، ولی بچشم، دم افطار همه رو دعا می کنم! ماهم التماس دعا داریم!
صابر جان ما قد این بچه هه لحظه ی خوب دعا نداریم، ولی بچشم، دم افطار همه رو دعا می کنم! ماهم التماس دعا داریم!
AWWA 2013-07-10 واقعا خوش به حالتون....همین بدست آوردن آرامش از قرآن سعادتیه که شاید خیلیا ازش بی نصیبن محتاجیم به دعا
واقعا خوش به حالتون....همین بدست آوردن آرامش از قرآن سعادتیه که شاید خیلیا ازش بی نصیبن محتاجیم به دعا
AWWA 2013-07-10 سلام آقا صابر...ممنون که به موقع قرائت کردین و اطلاع دادین..قبول حق باشه ان شاءالله برای زولبیا و بامیه ها هم تشکر)
سلام آقا صابر...ممنون که به موقع قرائت کردین و اطلاع دادین..قبول حق باشه ان شاءالله برای زولبیا و بامیه ها هم تشکر)