mikhak s 2013-07-20 باباش یه آدمیه........ همش رو یه صندلی نشسته تکون می خوره سیگار هم میشکه هر 24ساعت
TaTi 2013-07-20 حالو شُمو خوده کاپ کیکو ر ِ می تونی بخوری که می خوی فنجونو رَم بخوری ؟؟؟؟!!!!!! ههههههه شیرازی نوشتم می تونید بخونید که؟:rolleyessmileyanim:
حالو شُمو خوده کاپ کیکو ر ِ می تونی بخوری که می خوی فنجونو رَم بخوری ؟؟؟؟!!!!!! ههههههه شیرازی نوشتم می تونید بخونید که؟:rolleyessmileyanim:
sa@@ra 2013-07-20 این از قدیم خامووش مونده مارکوو جریانش مال قدیماس هر کی میومد میگفت شما همیشه هستید ما هم چراغو خاموش کردیم حالا از این به بعد روشنش نگه میداریم:auizz3ffy9vla57584x
این از قدیم خامووش مونده مارکوو جریانش مال قدیماس هر کی میومد میگفت شما همیشه هستید ما هم چراغو خاموش کردیم حالا از این به بعد روشنش نگه میداریم:auizz3ffy9vla57584x
mikhak s 2013-07-20 والا تا جایی که ما میدونیم محبت نکنی بچه عقده ای میشه.:sad: می خوای بچت عقده ای بشه؟
mikhak s 2013-07-20 عجبا هر چی من هیچی نمی گم سواستفاده می کنه بچه ات رو ور دار ببر من نمی تونم قبولش کنم متاسفم.:smiliess (7):
عجبا هر چی من هیچی نمی گم سواستفاده می کنه بچه ات رو ور دار ببر من نمی تونم قبولش کنم متاسفم.:smiliess (7):
mikhak s 2013-07-20 خودت الان داری میگی وسط خیابون بوده گذاشتمش کنار. الان زنگ زدم پلیس می فهمی بچه خودتو نمی خوای می خوای منو بندازی تو دردسر:New (6):
خودت الان داری میگی وسط خیابون بوده گذاشتمش کنار. الان زنگ زدم پلیس می فهمی بچه خودتو نمی خوای می خوای منو بندازی تو دردسر:New (6):