t.gh 2013-07-18 :4d564ad6: اگه دم دستم بودی حتما یه شامی ناهاری ازتون میگرفتم الان باید فکر کنم خودتم فکرکن:a2d3:
mohana 2013-07-18 ختم دادگاه..... الان من تا فردا نصف جون میشم خو خب برنامه م ...اینکه 35 تا لغت زبان خوندم...فردا باید بشه 45 تا + هماتو هنری دیویدسون
ختم دادگاه..... الان من تا فردا نصف جون میشم خو خب برنامه م ...اینکه 35 تا لغت زبان خوندم...فردا باید بشه 45 تا + هماتو هنری دیویدسون
t.gh 2013-07-18 الان که چیزی به ذهنم نمیرسه تا فردا شب فکر کنیم ببینیم چیکار کنیم:21::thumbsupsmileyanim:
t.gh 2013-07-18 من دارم طرحمو میگگذرونم البته امروز بیکاربودم ولی یه سری کار داششتم که باید امروز انجام میدادم میگم محنا و لیلا نیومدن روز اولی چیکار کنیم؟
من دارم طرحمو میگگذرونم البته امروز بیکاربودم ولی یه سری کار داششتم که باید امروز انجام میدادم میگم محنا و لیلا نیومدن روز اولی چیکار کنیم؟
amirreza 2013-07-18 نه بابا ترس نداره که حداقل این ور حساب کار دستتون میاد دیگه به اطمینان میرسین منتظر بمونین یا نمونین چند نفر میشناسین ک اینجوری مثه شما ترسیدن نرفتن تخمین؟ بیاین بذارین رتبه های ما ها هم واقعی تر شه:auizz3ffy9vla57584x
نه بابا ترس نداره که حداقل این ور حساب کار دستتون میاد دیگه به اطمینان میرسین منتظر بمونین یا نمونین چند نفر میشناسین ک اینجوری مثه شما ترسیدن نرفتن تخمین؟ بیاین بذارین رتبه های ما ها هم واقعی تر شه:auizz3ffy9vla57584x
t.gh 2013-07-18 آره سرنوشت ما این بود که بهداشت بخونیم.میگم حسان اسم پسره دیگه؟چرا این اسم رو انتخاب کردی؟البته اگه اشکالی نداره
آره سرنوشت ما این بود که بهداشت بخونیم.میگم حسان اسم پسره دیگه؟چرا این اسم رو انتخاب کردی؟البته اگه اشکالی نداره
amirreza 2013-07-18 سلام ممنون برا شمام قبول باشه اره رفتم 68ام از123نفر نمیدونم قبول بشم یا نشم کاش میرفتین حداقل نمرتون ک دستتون میومد
سلام ممنون برا شمام قبول باشه اره رفتم 68ام از123نفر نمیدونم قبول بشم یا نشم کاش میرفتین حداقل نمرتون ک دستتون میومد