mohana 2013-07-17 آره باید همین کار و کنم...البته میگن ایمنی و هم باید بخونیم تو تابستون:wacsmiley::smilies-azardl (181
آره باید همین کار و کنم...البته میگن ایمنی و هم باید بخونیم تو تابستون:wacsmiley::smilies-azardl (181
mohana 2013-07-17 هماتو بانک خون ایمنی بیوشیمی زیست زبان 6 مورد...آره اگه بشه باید تافل رو تا آخر تابستون تموم کنم
mohana 2013-07-17 4 ماه؟؟؟؟اوه چقدر زیاد آره همینا رو بخون...مهم اینکه دابره لغات بره بالا دیگه... + اینکه کنکور سالهای گذشته رو تمرین کنیم
4 ماه؟؟؟؟اوه چقدر زیاد آره همینا رو بخون...مهم اینکه دابره لغات بره بالا دیگه... + اینکه کنکور سالهای گذشته رو تمرین کنیم
Nike313 2013-07-17 اره حسان به ادمين گفتم نام كاربريمو عوض كنه؛گفت قبلا انتخاب شده؛دوباره یكي جديد واسش فرستادم ديگه جوابمو نداد(
اره حسان به ادمين گفتم نام كاربريمو عوض كنه؛گفت قبلا انتخاب شده؛دوباره یكي جديد واسش فرستادم ديگه جوابمو نداد(
mohana 2013-07-17 لغاتش خیلی زیاد شد..کل لغات درس دوم 100 تا فیش!!!!!!! درسته خیلیهاشو بلدم ولی زیاده:auizz3ffy9vla57584x حالا میگم شما برا زبان همه برا همه لغات فیش نویسی میکنی یا فقط اونای که بلد نیستی؟
لغاتش خیلی زیاد شد..کل لغات درس دوم 100 تا فیش!!!!!!! درسته خیلیهاشو بلدم ولی زیاده:auizz3ffy9vla57584x حالا میگم شما برا زبان همه برا همه لغات فیش نویسی میکنی یا فقط اونای که بلد نیستی؟