T T Taraa 2013-07-19 ممنون مارکو .. ایشالا تو هم همیشه شاد و موفق باشی آره واقعا ... اگه رفتم حتما جاتو خالی میکنم
T T Taraa 2013-07-19 نمیدونم .. واقعا چرا ؟ خب حالا خوش اومدیم به جمع دوستای هم نه ... همچین حس گرفته بودم که اون پستو گذاشتم ... لایکه رو که دیدم یهو ابهت مدیریتیم در هم شکست
نمیدونم .. واقعا چرا ؟ خب حالا خوش اومدیم به جمع دوستای هم نه ... همچین حس گرفته بودم که اون پستو گذاشتم ... لایکه رو که دیدم یهو ابهت مدیریتیم در هم شکست
bahar.zr93 2013-07-18 بله مرسی. البته شما باید از خداتم باشه یه دوستی با همچین موهای خوشگلی داشته باشی....:25r30wi:
ba ba barghi 2013-07-17 Marc0p0lo هم اکنون آنلاین است. :فعالیت در این لحظه Viewing ChatBox گفتگو بین کاربران انجمن علوم پزشکی خب شما که تو اشپز خونه ای باز .....بیا بابا من روزه ام ....بیا گپ بزنیم ......
Marc0p0lo هم اکنون آنلاین است. :فعالیت در این لحظه Viewing ChatBox گفتگو بین کاربران انجمن علوم پزشکی خب شما که تو اشپز خونه ای باز .....بیا بابا من روزه ام ....بیا گپ بزنیم ......
economic 2013-07-17 مــــــــــــــــــــــــــــــــــــری دوس عزیز البته رشته منم اقتصاد و واسه علوم پزشکی نیس اگه خدا بخاد ارشدمو دانشجوی علوم پزشکی شم......
مــــــــــــــــــــــــــــــــــــری دوس عزیز البته رشته منم اقتصاد و واسه علوم پزشکی نیس اگه خدا بخاد ارشدمو دانشجوی علوم پزشکی شم......
economic 2013-07-16 سلام مارکــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوی عزیز این دفه اومدم ببینم چی داری واسه پذیرایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی.... راستی ی سوال مدیریت جهانگردی چرا سر از علوم پزشکی دراورده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام مارکــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوی عزیز این دفه اومدم ببینم چی داری واسه پذیرایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی.... راستی ی سوال مدیریت جهانگردی چرا سر از علوم پزشکی دراورده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ba ba barghi 2013-07-16 سلام روزه بودم اخه .....شما که رو صندلی داشتید می رفتید و می یومدین گفتم ارامشو بهم نریزم !!!