Marc0p0lo 2013-07-15 هر چه دل تنگت می خواد بگو رفیق گاهی بدون دلیل بیا احوال پرسی حرف خودش میاد یهو دیدی ساعت ها نشستیم به مباحثه!
هر چه دل تنگت می خواد بگو رفیق گاهی بدون دلیل بیا احوال پرسی حرف خودش میاد یهو دیدی ساعت ها نشستیم به مباحثه!
Marc0p0lo 2013-07-15 درود به شما دوست عزیز اومدی تو پروفایلم زنگ زدی رفتی پس چرا هیچی نگفتی؟ قابل ندونستی ازت پذیرایی کنیم؟
درود به شما دوست عزیز اومدی تو پروفایلم زنگ زدی رفتی پس چرا هیچی نگفتی؟ قابل ندونستی ازت پذیرایی کنیم؟
helena 2013-07-15 سلام حال شما؟ فرداشب یعنی چهارشنبه شب ساعت ده شب صندلی داغ با منه.خوشحال میشم تشریف بیارین موفق باشین
سلام حال شما؟ فرداشب یعنی چهارشنبه شب ساعت ده شب صندلی داغ با منه.خوشحال میشم تشریف بیارین موفق باشین
bahar.zr93 2013-07-13 من اسم رشته آوردم آیا؟؟؟ آهان اون درسه رو میگی؟؟ خب باشه دارم اسمشو نبر میخونم!:thumbsupsmileyanim:
bahar.zr93 2013-07-13 آخه درس با هر چیز دیگه ای فرق میکنه! باورت نمیشه تو همین یه هفته ای که تعطیل شدم، شروع کردم به خوندن بیوشیمی واسه ارشد!! یعنی در این حد بهم برخورذه!
آخه درس با هر چیز دیگه ای فرق میکنه! باورت نمیشه تو همین یه هفته ای که تعطیل شدم، شروع کردم به خوندن بیوشیمی واسه ارشد!! یعنی در این حد بهم برخورذه!
bahar.zr93 2013-07-13 نگو امین.... بالاترینش 18 بوده. اصلا سابقه نداشتم من اینقدر افتضاح باشه!! فقط تربیت بدنی 20 شدم!! هه هه هه
نگو امین.... بالاترینش 18 بوده. اصلا سابقه نداشتم من اینقدر افتضاح باشه!! فقط تربیت بدنی 20 شدم!! هه هه هه
ba ba barghi 2013-07-10 سلام تولدت مبارک ..اینم کادوی من بی بی تی ...برو کنار .....یکم کیک به من برسه .... ازاده بیا این بی بی تی رو بکش بره اون ور ....دهع..همه کیکارو خورد ....شیکمو سربلند باشین و تندرست و شاداب
سلام تولدت مبارک ..اینم کادوی من بی بی تی ...برو کنار .....یکم کیک به من برسه .... ازاده بیا این بی بی تی رو بکش بره اون ور ....دهع..همه کیکارو خورد ....شیکمو سربلند باشین و تندرست و شاداب
mahsa. 2013-07-10 تولد تولد تولدت مبارک بیا شمعهارو فوت کن امین ایشالا صد سال عمر پر عزت داشته باشی وموفق باشی.
BBT 2013-07-10 سلام امین خوبی تولدت مبارک بیا شمعت فوت کن هزار سال زنده باشی [IMG] اینم کادو من [IMG] که ارزوی سلامتی و موفیق هست برات
سلام امین خوبی تولدت مبارک بیا شمعت فوت کن هزار سال زنده باشی [IMG] اینم کادو من [IMG] که ارزوی سلامتی و موفیق هست برات
bioshimi93 2013-07-10 سلام خیلی ممنون:riz304: منم این ماه رو به شما تبریک میگم انشالله که ماه پر برکتی باشه برای شما و خانوادتون.التماس دعا
سلام خیلی ممنون:riz304: منم این ماه رو به شما تبریک میگم انشالله که ماه پر برکتی باشه برای شما و خانوادتون.التماس دعا