reza.n 2013-07-15 بابا کپ کردم.هی فکر میکنم میگم خدایا حسان کیه توو ادلیستم.چرا با احساسات ادم بازی میکنی.7977cujr38iyymsu8:یه خبری بده خو اسم عوض میکنی دیگه.مبارکه:riz304:
بابا کپ کردم.هی فکر میکنم میگم خدایا حسان کیه توو ادلیستم.چرا با احساسات ادم بازی میکنی.7977cujr38iyymsu8:یه خبری بده خو اسم عوض میکنی دیگه.مبارکه:riz304:
zErOOn3 2013-07-15 سلام ... خیلو ممنونیوم ... شمام ایشاا... همیشه شنگول و ... باشیــن ... (شنگول که باشین همه چی رــه D: فـــه) طاعات و عبادات 2ــنم قبول حق تعالــی ... :thanks:
سلام ... خیلو ممنونیوم ... شمام ایشاا... همیشه شنگول و ... باشیــن ... (شنگول که باشین همه چی رــه D: فـــه) طاعات و عبادات 2ــنم قبول حق تعالــی ... :thanks:
parand 2013-07-14 اسم جدید مبارک عزیزم..........:rose: فکر کردم تو انجمن روح داریم اسم جدیدتو تو لیست دوستام دیدم....:25r30wi:
اسم جدید مبارک عزیزم..........:rose: فکر کردم تو انجمن روح داریم اسم جدیدتو تو لیست دوستام دیدم....:25r30wi:
mj1919 2013-07-14 بسیار متشکرم، ادبیاتتون هم خیلی متفاوت شده، نمی دونم از صندلی مدیریت هست، یا اسم کاربری جدیدتون، :33: شب شما بخیر
بسیار متشکرم، ادبیاتتون هم خیلی متفاوت شده، نمی دونم از صندلی مدیریت هست، یا اسم کاربری جدیدتون، :33: شب شما بخیر
mj1919 2013-07-14 با سلام آیا شما همان شیطونک می باشید؟! آیا جراحی کردید؟!! آیا حسان ، همان حسن است ؟ آیا حسان همان احسان است؟
با سلام آیا شما همان شیطونک می باشید؟! آیا جراحی کردید؟!! آیا حسان ، همان حسن است ؟ آیا حسان همان احسان است؟
mw.ashel 2013-07-14 سلام شیطونک ........خوبی؟ نشناختمت تو تایپیک و اومدم اینجا سر زدم و بازم شوکه شدم........اسم جدیدتم مبارککککککککککک و البته آوار و عکستم همچنین........با این که ما بلاخره جنسیت شما رو ندونستیم ولی با این اسمت من که جا خوردم
سلام شیطونک ........خوبی؟ نشناختمت تو تایپیک و اومدم اینجا سر زدم و بازم شوکه شدم........اسم جدیدتم مبارککککککککککک و البته آوار و عکستم همچنین........با این که ما بلاخره جنسیت شما رو ندونستیم ولی با این اسمت من که جا خوردم
سیدعلی 2013-07-14 نبی اکرم (ص) : خداوند فرشتگان را موظف فرموده تا برای روزه داران دعا کنند ( نهج الفصاحه). طاعات قبول. خییییییلی التماس دعا داریم.
نبی اکرم (ص) : خداوند فرشتگان را موظف فرموده تا برای روزه داران دعا کنند ( نهج الفصاحه). طاعات قبول. خییییییلی التماس دعا داریم.
MAHSABANOO 2013-07-14 آهان حالا یادم اومد خوبی شکلکا به دردت خورد عایا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ببخشیدا من یکم فراموش کار شدم خخخخخخخخ
آهان حالا یادم اومد خوبی شکلکا به دردت خورد عایا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ببخشیدا من یکم فراموش کار شدم خخخخخخخخ
MAHSABANOO 2013-07-14 آخه فک کردم پسری خخخخخخخخخخخ کی بهم گفتبیی ماهم چلا یادم نمیاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ما همدیگرو میشناسیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه فک کردم پسری خخخخخخخخخخخ کی بهم گفتبیی ماهم چلا یادم نمیاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ما همدیگرو میشناسیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
MAHSABANOO 2013-07-14 سلام دوست خوبم میدونی چیه نمیدونم من پیام دوستی دادم یا شما به هر حال از دوستی باهاتون خوشحال میشم امیدوارم دوستایه خوبی باشیم
سلام دوست خوبم میدونی چیه نمیدونم من پیام دوستی دادم یا شما به هر حال از دوستی باهاتون خوشحال میشم امیدوارم دوستایه خوبی باشیم