حسان 2013-07-17 خیلی خوبه ایشالا موفق باشی.. یکی از دوستام جراح عمومیه... یک وسیله هم اختراع کرده.... ما بهش میگیم دست طلا.. خیلی کارش درسته... رو رشته های مینور هم فکر کن ننه... ایشالا شما هم همیشه موفق باشی...
خیلی خوبه ایشالا موفق باشی.. یکی از دوستام جراح عمومیه... یک وسیله هم اختراع کرده.... ما بهش میگیم دست طلا.. خیلی کارش درسته... رو رشته های مینور هم فکر کن ننه... ایشالا شما هم همیشه موفق باشی...
mohana 2013-07-16 اونجا خداحافظی کردم دیگه نشد جوابتون رو بدم... گفته بودم آقارحیم...بچه ها گفتن فامیلیتون رحیمی هست... شب خوش:rose:
اونجا خداحافظی کردم دیگه نشد جوابتون رو بدم... گفته بودم آقارحیم...بچه ها گفتن فامیلیتون رحیمی هست... شب خوش:rose:
حسان 2013-07-16 تموم میشه... اندکی صبر.... 5 روز دیگه مونده.... امسال تابستون داری از سال دیگه که تابستونم نداری چی؟؟؟ باز خوبه تو شهر خودت میخونی ننه...
تموم میشه... اندکی صبر.... 5 روز دیگه مونده.... امسال تابستون داری از سال دیگه که تابستونم نداری چی؟؟؟ باز خوبه تو شهر خودت میخونی ننه...
سیدعلی 2013-07-14 نبی اکرم (ص) : خداوند فرشتگان را موظف فرموده تا برای روزه داران دعا کنند ( نهج الفصاحه). طاعات قبول. خییییییلی التماس دعا داریم
نبی اکرم (ص) : خداوند فرشتگان را موظف فرموده تا برای روزه داران دعا کنند ( نهج الفصاحه). طاعات قبول. خییییییلی التماس دعا داریم